Lot: 1

Güncel Fiyat: 2.500 TL Açılış Fiyatı: 2.500 TL Tahmini: TL Lot Sizde Değil Lot Sizde

SAVAŞ ÇEVİK

Talik yazı ile ''İhlas suresi'' yazılı. Tezhipli Eda şahin imzalı. Ketebeli. Hicri 1442 36x32 cm.

- TL
Pey Ver Lot Sizde Peyiniz iletildi
İzleyici olarak girdiniz
Pey veremezsiniz.
Pey vermek için butonu sağa çekin
  • Canlı müzayede tamamlanmıştır. İlginiz için teşekkür ederiz.
  •  
  • Lotlar
  • Kazandıklarım
  • SAVAŞ ÇEVİK-Talik yazı ile ''İhlas suresi'' yazılı. Tezhipli Eda şahin imzalı. Ketebeli. Hicri 1442  36x32 cm.

    Lot No: 1

    Lot: 1

    SAVAŞ ÇEVİK-Talik yazı ile ''İhlas suresi'' yazılı. Tezhipli Eda şahin imzalı. Ketebeli. Hicri 1442 36x32 cm.

    TLSatıldı
  • OSMANLI PULAT TEPSİ-19.yy. Osmanlı.Teneke üzerine el boyama, çift kulplu olup eserin orta bölümünde Dolmabahçe ve Saltanat kayığı tasvirli etrafı bitkisel çicekler ile dekorlu osmanlı pulat tepsi.   42x60 cm.

    Lot No: 2

    Lot: 2

    OSMANLI PULAT TEPSİ-19.yy. Osmanlı.Teneke üzerine el boyama, çift kulplu olup eserin orta bölümünde Dolmabahçe ve Saltanat kayığı tasvirli etrafı bitkisel çicekler ile dekorlu osmanlı pulat tepsi.   42x60 cm.

    TLSatıldı
  • OSMANLI II. DERECE MECİDİ NİŞANI-Osmanlı imparatorluğu II. Derece mecid nişanı. Altın, gümüş ve mineden mamul. 1851 tarihinde Sultan Abdülmecid Han tarafından yaptırılmaya başlanmıştır. Eserin orta kısmında Sultan'ın tuğrası yer almakda ve etrafında kırmızı mineli fon üzerinde altın ile ''gayret,hamiyet ve sadakat''sözleri yazılı mecidi nişanı.   56 mm.

    Lot No: 3

    Lot: 3

    OSMANLI II. DERECE MECİDİ NİŞANI-Osmanlı imparatorluğu II. Derece mecid nişanı. Altın, gümüş ve mineden mamul. 1851 tarihinde Sultan Abdülmecid Han tarafından yaptırılmaya başlanmıştır. Eserin orta kısmında Sultan'ın tuğrası yer almakda ve etrafında kırmızı mineli fon üzerinde altın ile ''gayret,hamiyet ve sadakat''sözleri yazılı mecidi nişanı.   56 mm.

    TLSatıldı
  • OSMANLI II.DERECE MECİDİ NİŞANI ŞEMSESİ-Osmanlı imparatorluğu II. Derece Darphane-i Amire damgalı mecid nişanı. Altın, gümüş ve mineden mamul. 1851 tarihinde Sultan Abdülmecid Han tarafından yaptırılmaya başlanmıştır. Eserin orta kısmında Sultan'ın tuğrası yer almakda ve etrafında kırmızı mineli fon üzerinde altın ile yazılmış''gayret,hamiyet ve sadakat''sözleri yazılı mecidi nişanı şemsesi.   76 mm.

    Lot No: 4

    Lot: 4

    OSMANLI II.DERECE MECİDİ NİŞANI ŞEMSESİ-Osmanlı imparatorluğu II. Derece Darphane-i Amire damgalı mecid nişanı. Altın, gümüş ve mineden mamul. 1851 tarihinde Sultan Abdülmecid Han tarafından yaptırılmaya başlanmıştır. Eserin orta kısmında Sultan'ın tuğrası yer almakda ve etrafında kırmızı mineli fon üzerinde altın ile yazılmış''gayret,hamiyet ve sadakat''sözleri yazılı mecidi nişanı şemsesi.   76 mm.

    TLSatıldı
  • OSMANLI  MERCAN APLİKELİ EL AYNASI-19.yy. Osmanlı. Mercan taşları ve yarı değerli taşlar ile süslü kubbeli el tutamaklı osmanli gümüş mercanlı el aynası.   30 cm.

    Lot No: 5

    Lot: 5

    OSMANLI MERCAN APLİKELİ EL AYNASI-19.yy. Osmanlı. Mercan taşları ve yarı değerli taşlar ile süslü kubbeli el tutamaklı osmanli gümüş mercanlı el aynası.   30 cm.

    TLSatıldı
  • OSMANLI GÜMÜŞ VAN RUS 84 SANCAK KURAN-I KERİM MUHAFAZASI-Osmanlı Rus 84 van imalat damgalı. Sekizgen şeklinde kapaklı kendine özgü kilit sistemli ve kubbeli, yoğun savat işçilikli olup eserin her bir yanı ayetler ile dekorlu (es-Sultanül, Mâlikü’l-Mülk) yazılı osmanlı van rus 84 gümüş sancak kuran muhafazası.  52 gr. 5,5 cm.

    Lot No: 6

    Lot: 6

    OSMANLI GÜMÜŞ VAN RUS 84 SANCAK KURAN-I KERİM MUHAFAZASI-Osmanlı Rus 84 van imalat damgalı. Sekizgen şeklinde kapaklı kendine özgü kilit sistemli ve kubbeli, yoğun savat işçilikli olup eserin her bir yanı ayetler ile dekorlu (es-Sultanül, Mâlikü’l-Mülk) yazılı osmanlı van rus 84 gümüş sancak kuran muhafazası.  52 gr. 5,5 cm.

    TLSatıldı
  • OSMANLI GÜMÜŞ FES KALIBI-Osmanlı. Gümüşten mamul. Mısır işi. Aplike beş ayak üzerinde yuvarlak kaideli ve dar silindirik boyunlu fes kalıbı. Konik kaideli ve silindirik kalıplı. Gövde ve kaide üzeri kalem işi çiçek buketleri ve madalyon motifleri ile dekorlu gümüş fes kalıbı.  1016 gr. 30 cm.

    Lot No: 7

    Lot: 7

    OSMANLI GÜMÜŞ FES KALIBI-Osmanlı. Gümüşten mamul. Mısır işi. Aplike beş ayak üzerinde yuvarlak kaideli ve dar silindirik boyunlu fes kalıbı. Konik kaideli ve silindirik kalıplı. Gövde ve kaide üzeri kalem işi çiçek buketleri ve madalyon motifleri ile dekorlu gümüş fes kalıbı.  1016 gr. 30 cm.

    TLSatıldı
  • OSMANLI GÜMÜŞ MÜCEVHER KUTUSU-Osmanlı gümüşten mamul. Oval formlu ve kapaklı, gövde ve kapak yüzeyi repousse dilimler içine çalışılmış muhtelif çiçekler ile dekorlu. Kapak üzeri süleymaniye dilimli ve aplike kuş figürlü çift tutamaklı gümüş mücevher kutusu.  1000 gr. 25x25 cm.

    Lot No: 8

    Lot: 8

    OSMANLI GÜMÜŞ MÜCEVHER KUTUSU-Osmanlı gümüşten mamul. Oval formlu ve kapaklı, gövde ve kapak yüzeyi repousse dilimler içine çalışılmış muhtelif çiçekler ile dekorlu. Kapak üzeri süleymaniye dilimli ve aplike kuş figürlü çift tutamaklı gümüş mücevher kutusu.  1000 gr. 25x25 cm.

    TLSatıldı
  • OSMANLI GÜMÜŞ KANDİL-Gümüşten mamul. Üç askı kulplu ajur ve kalem işçilikli bitkisel çiçekler ile dekorlu zincir askı tutamakları melek aplikeli gümüş kandil.  200 gr.

    Lot No: 9

    Lot: 9

    OSMANLI GÜMÜŞ KANDİL-Gümüşten mamul. Üç askı kulplu ajur ve kalem işçilikli bitkisel çiçekler ile dekorlu zincir askı tutamakları melek aplikeli gümüş kandil.  200 gr.

    TLSatıldı
  • GÜMÜŞ DUVAR AYNASI-20.yy. Gümüşten mamul. Kabartma çicekler ile dekorlu, sülün kuşu aplikeli mısır işi gümüş ayna.   22x31 cm.

    Lot No: 10

    Lot: 10

    GÜMÜŞ DUVAR AYNASI-20.yy. Gümüşten mamul. Kabartma çicekler ile dekorlu, sülün kuşu aplikeli mısır işi gümüş ayna.   22x31 cm.

    TLSatıldı
  • OSMANLI TUĞRALI GÜMÜŞ DUVAR AYNASI-Osmanlı. Gümüşten mamul. Sultan II.Abdülhamid (1876-1909) tuğralı çok zarif kalem işçilikli ve kabartma çicekler ile dekorlu olup etrafı ay yıldız ile süslü gümüş tuğralı ayna.   35 cm.

    Lot No: 11

    Lot: 11

    OSMANLI TUĞRALI GÜMÜŞ DUVAR AYNASI-Osmanlı. Gümüşten mamul. Sultan II.Abdülhamid (1876-1909) tuğralı çok zarif kalem işçilikli ve kabartma çicekler ile dekorlu olup etrafı ay yıldız ile süslü gümüş tuğralı ayna.   35 cm.

    TLSatıldı
  • OSMANLI TUĞRALI GÜMÜŞ SEPET-Osmanlı. Gümüşten mamul. Sultan II.Abdülhamid (1876-1909) tuğralı hasır ve kalem işçilikli burma tutamaklı tuğralı gümüş sepet.   242 gr. 7x16 cm.

    Lot No: 12

    Lot: 12

    OSMANLI TUĞRALI GÜMÜŞ SEPET-Osmanlı. Gümüşten mamul. Sultan II.Abdülhamid (1876-1909) tuğralı hasır ve kalem işçilikli burma tutamaklı tuğralı gümüş sepet.   242 gr. 7x16 cm.

    TLSatıldı
  • OSMANLI SAVATLI GÜMÜŞ KEMER-Osmanlı. Gümüşten mamül usta  damgalı savat işçilikli panellerin içerisi osmanlı devlet-i sancak armalı, tokası tuğra motifli gümüş savatlı kemer. 414 gr.

    Lot No: 13

    Lot: 13

    OSMANLI SAVATLI GÜMÜŞ KEMER-Osmanlı. Gümüşten mamül usta damgalı savat işçilikli panellerin içerisi osmanlı devlet-i sancak armalı, tokası tuğra motifli gümüş savatlı kemer. 414 gr.

    TLSatıldı
  • GÜMÜŞ SAVATLI HAMAYIL-Gümüşten mamul. Yoğun savat işcilikli madalyon içerisi ''Hz.Meryem ve Hz.İsa'' tasvirli gümüş hamayıl.  57 gr. 5x6 cm.

    Lot No: 14

    Lot: 14

    GÜMÜŞ SAVATLI HAMAYIL-Gümüşten mamul. Yoğun savat işcilikli madalyon içerisi ''Hz.Meryem ve Hz.İsa'' tasvirli gümüş hamayıl.  57 gr. 5x6 cm.

    TLSatıldı
  • OSMANLI GÜMÜŞ SAVATLI ŞİFA TASI-18-19.yy. Gümüşten mamul. Oval formlu zarif kalem işcilikli, bitkisel çicekler ile süslü gümüş aznavur ve savatlı şifa tası.  Nadir çıkan koleksiyonluk bir eserdir.  169 gr. 15 cm.

    Lot No: 15

    Lot: 15

    OSMANLI GÜMÜŞ SAVATLI ŞİFA TASI-18-19.yy. Gümüşten mamul. Oval formlu zarif kalem işcilikli, bitkisel çicekler ile süslü gümüş aznavur ve savatlı şifa tası.  Nadir çıkan koleksiyonluk bir eserdir.  169 gr. 15 cm.

    TLSatıldı
  • OSMANLI GÜMÜŞ ŞİFA TASI-18-19.yy. Gümüşten mamul. Kalem işçilikli, çiçek, yaprak, dal motifleri ile dekore edilmiş olup orta bölümde mıhlama ile deve kemiğinden bir habbe bulunmaktadır. Nadir çıkan koleksiyonluk bir eserdir.  249 gr. 17 cm.

    Lot No: 16

    Lot: 16

    OSMANLI GÜMÜŞ ŞİFA TASI-18-19.yy. Gümüşten mamul. Kalem işçilikli, çiçek, yaprak, dal motifleri ile dekore edilmiş olup orta bölümde mıhlama ile deve kemiğinden bir habbe bulunmaktadır. Nadir çıkan koleksiyonluk bir eserdir.  249 gr. 17 cm.

    TLSatıldı
  • OSMANLI TUĞRALI GÜMÜŞ KAŞIKLIK-Osmanlı. Gümüşten mamul. Sultan II.Abdülhamid (1876-1909) tuğralı. Üç ayak üzerine telkari tarzında çiçek aplikeli altın vermeyli tuğralı gümüş kaşıklık.  325 gr. 10 cm.

    Lot No: 17

    Lot: 17

    OSMANLI TUĞRALI GÜMÜŞ KAŞIKLIK-Osmanlı. Gümüşten mamul. Sultan II.Abdülhamid (1876-1909) tuğralı. Üç ayak üzerine telkari tarzında çiçek aplikeli altın vermeyli tuğralı gümüş kaşıklık.  325 gr. 10 cm.

    TLSatıldı
  • OSMANLI TUĞRALI GÜMÜŞ KAŞIKLIK-Osmanlı. Gümüşten mamul. Sultan II.Abdülhamid (1876-1909) tuğralı. Dört ayak üzerine dar boyunlu, şişkin gövdeli ajur işçilikli yaprak ağız kenarlı tuğralı gümüş kaşıklık.  394 gr. 11 cm.

    Lot No: 18

    Lot: 18

    OSMANLI TUĞRALI GÜMÜŞ KAŞIKLIK-Osmanlı. Gümüşten mamul. Sultan II.Abdülhamid (1876-1909) tuğralı. Dört ayak üzerine dar boyunlu, şişkin gövdeli ajur işçilikli yaprak ağız kenarlı tuğralı gümüş kaşıklık.  394 gr. 11 cm.

    TLSatıldı
  • OSMANLI TUĞRALI GÜMÜŞ KANDİL-Osmanlı. Gümüşten mamul. Sultan II.Abdülhamid (1876-1909) tuğralı çok zarif kalem işçilikli üç askı kulplu, gövde üzeri ajur ve kabartma tekniğiyle yapılmış bitkisel çiçekler ile dekorlu zincir askı tutamakları yaprak aplikeli gümüş tuğralı kandil.  342 gr.

    Lot No: 19

    Lot: 19

    OSMANLI TUĞRALI GÜMÜŞ KANDİL-Osmanlı. Gümüşten mamul. Sultan II.Abdülhamid (1876-1909) tuğralı çok zarif kalem işçilikli üç askı kulplu, gövde üzeri ajur ve kabartma tekniğiyle yapılmış bitkisel çiçekler ile dekorlu zincir askı tutamakları yaprak aplikeli gümüş tuğralı kandil.  342 gr.

    TLSatıldı
  • OSMANLI SÜLEYMANİYE MİNELİ FİNCAN-18.yy. Osmanlı süleymaniye mineli. Emaye çok renk el boyama bitkisel çicekler ile dekorlu,ağız kısımları bronz geçmeli. Süleymaniye mineli iki adet fincan. Nadir çıkan koleksiyonluk bir eser dir.   4 cm. (Eserde küçük dökülmeler mevcut)

    Lot No: 20

    Lot: 20

    OSMANLI SÜLEYMANİYE MİNELİ FİNCAN-18.yy. Osmanlı süleymaniye mineli. Emaye çok renk el boyama bitkisel çicekler ile dekorlu,ağız kısımları bronz geçmeli. Süleymaniye mineli iki adet fincan. Nadir çıkan koleksiyonluk bir eser dir.   4 cm. (Eserde küçük dökülmeler mevcut)

    TLSatıldı
  • OSMANLI SÜLEYMANİYE VE İRAN KAJAR MİNELİ FİNCAN-18.yy. Osmanlı süleymaniye mineli. Emaye çok renk el boyama bitkisel çicekler ile dekorlu,ağız kısımı bronz geçmeli ve iran kajar madalyon içi kadın portreli. Süleymaniye mineli ve kajar iki adet fincan. Nadir çıkan koleksiyonluk bir eserdir.   4 cm.

    Lot No: 21

    Lot: 21

    OSMANLI SÜLEYMANİYE VE İRAN KAJAR MİNELİ FİNCAN-18.yy. Osmanlı süleymaniye mineli. Emaye çok renk el boyama bitkisel çicekler ile dekorlu,ağız kısımı bronz geçmeli ve iran kajar madalyon içi kadın portreli. Süleymaniye mineli ve kajar iki adet fincan. Nadir çıkan koleksiyonluk bir eserdir.   4 cm.

    TLSatıldı
  • OSMANLI GÜMÜŞ MURASSA KEMER TOKASI-18-19.yy Osmanlı gümüşten mamul. Altın vermeyli akik taşlar ile bezeli kubbe gövdeli, dört dilimli birbirine geçmeli gümüş murassa kemer tokası.  740 gr.

    Lot No: 22

    Lot: 22

    OSMANLI GÜMÜŞ MURASSA KEMER TOKASI-18-19.yy Osmanlı gümüşten mamul. Altın vermeyli akik taşlar ile bezeli kubbe gövdeli, dört dilimli birbirine geçmeli gümüş murassa kemer tokası.  740 gr.

    TLSatıldı
  • GÜMÜŞ KASE-Gümüşten mamul. Oval formlu, dilim gövdeli olup üzeri ''La İlahe İllallah'' yazılı ve yarı değerli taşlar ile süslü gümüş kase.  726 gr. 13x23 cm.

    Lot No: 23

    Lot: 23

    GÜMÜŞ KASE-Gümüşten mamul. Oval formlu, dilim gövdeli olup üzeri ''La İlahe İllallah'' yazılı ve yarı değerli taşlar ile süslü gümüş kase.  726 gr. 13x23 cm.

    TLSatıldı
  • RUS 84 GÜMÜŞ TEPSİ-Rus 84 imalat damgalı. Gümüşten mamul. Yalın işcilikli, burma yaprak tutamaklı gümüş rus 84 tepsi.  1560 gr. 34x52 cm.

    Lot No: 24

    Lot: 24

    RUS 84 GÜMÜŞ TEPSİ-Rus 84 imalat damgalı. Gümüşten mamul. Yalın işcilikli, burma yaprak tutamaklı gümüş rus 84 tepsi.  1560 gr. 34x52 cm.

    TLSatıldı
  • GÜMÜŞ ÇAY TAKIMI-W.H Glenny Sons & Co İmalat damgalı. Gümüşten mamul. Beş parçadan oluşan dilim gövdeli yalın işcilikli inisyalli, tutamak ve ağızlık kısımları kabartma çicekler ile süslü çaydanlık, sütlük, kahvedan, şekerlik ve kurabiyelik ten oluşan beş parça çay takımı.  1987 gr 12-20 cm

    Lot No: 25

    Lot: 25

    GÜMÜŞ ÇAY TAKIMI-W.H Glenny Sons & Co İmalat damgalı. Gümüşten mamul. Beş parçadan oluşan dilim gövdeli yalın işcilikli inisyalli, tutamak ve ağızlık kısımları kabartma çicekler ile süslü çaydanlık, sütlük, kahvedan, şekerlik ve kurabiyelik ten oluşan beş parça çay takımı.  1987 gr 12-20 cm

    TLSatıldı
  • ÇİFT GÜMÜŞ ŞAMDAN-İran usta damgalı. Gümüşten mamul. dört ayak üzeri oval kaideli bitkisel çicekler ile süslü kalem işcilikli iki mumluklu çift gümüş şamdan.  710 gr. 16x22 cm.

    Lot No: 26

    Lot: 26

    ÇİFT GÜMÜŞ ŞAMDAN-İran usta damgalı. Gümüşten mamul. dört ayak üzeri oval kaideli bitkisel çicekler ile süslü kalem işcilikli iki mumluklu çift gümüş şamdan.  710 gr. 16x22 cm.

    TLSatıldı
  • YİRMİ YEDİ ADET GÜMÜŞ ÇATAL KAŞIK BICAK SERVİS TAKIMI-Avrupa gümüş imalat damgalı. Sekiz adet kaşık, Sekiz adet çatal, Sekiz adet bıcak, bir adet kepçe, servis çatal ve kaşığın dan oluşan toplamında yirmi yedi adet gümüş servis takımı.  K.Ç 1795 gr.- Bıcak.350 gr

    Lot No: 27

    Lot: 27

    YİRMİ YEDİ ADET GÜMÜŞ ÇATAL KAŞIK BICAK SERVİS TAKIMI-Avrupa gümüş imalat damgalı. Sekiz adet kaşık, Sekiz adet çatal, Sekiz adet bıcak, bir adet kepçe, servis çatal ve kaşığın dan oluşan toplamında yirmi yedi adet gümüş servis takımı.  K.Ç 1795 gr.- Bıcak.350 gr

    TLSatıldı
  • FRANSIZ GÜMÜŞ KAPLAMA ÇAY TAKIMI-Fransız. Metal üzeri gümüş kaplama beş parçadan oluşan çaydanlık,kahvelik,şekerlik,sütlük,süzgeç ve tepsiden oluşan çay takımı.   52x32 cm Tepsi - 13-25 cm.

    Lot No: 28

    Lot: 28

    FRANSIZ GÜMÜŞ KAPLAMA ÇAY TAKIMI-Fransız. Metal üzeri gümüş kaplama beş parçadan oluşan çaydanlık,kahvelik,şekerlik,sütlük,süzgeç ve tepsiden oluşan çay takımı.   52x32 cm Tepsi - 13-25 cm.

    TLSatıldı
  • SHEFFİELD AZNAVUR TEPSİ-James Dixon & Sheffield 1354 İmalat damgalı. Dörtgen formunda kabartma kalem işcilikli bitkisel çicekler ile süslü aznavur tepsi.   36x47 cm.

    Lot No: 29

    Lot: 29

    SHEFFİELD AZNAVUR TEPSİ-James Dixon & Sheffield 1354 İmalat damgalı. Dörtgen formunda kabartma kalem işcilikli bitkisel çicekler ile süslü aznavur tepsi.   36x47 cm.

    TLSatıldı
  • CHRISTOFLE JARDİNİER-Christofle damgalı, Yuvarlak kaide üzerine dilim cam hazneli tutamaklı, iki bölümden oluşan christofle jardinier.   42 cm.

    Lot No: 30

    Lot: 30

    CHRISTOFLE JARDİNİER-Christofle damgalı, Yuvarlak kaide üzerine dilim cam hazneli tutamaklı, iki bölümden oluşan christofle jardinier.   42 cm.

    TLSatıldı
  • OSMANLI YATAĞAN-19.yy. Deri kın üzeri gümüş aplikeli. Tutamak kısmı boynuz ve keskin kısmında (Tevekkeltü Al Allah- Selman ağa) yazılı osmanlı yatağan.   75 cm.

    Lot No: 31

    Lot: 31

    OSMANLI YATAĞAN-19.yy. Deri kın üzeri gümüş aplikeli. Tutamak kısmı boynuz ve keskin kısmında (Tevekkeltü Al Allah- Selman ağa) yazılı osmanlı yatağan.   75 cm.

    TLSatıldı
  • OSMANLI YATAĞAN-19.yy. Deri kın üzeri gümüş aplikeli. Tutamak kısmı boynuz ve keskin kısmı Süleyman'ın mührü motifli osmanlı yatağan.   85 cm.

    Lot No: 32

    Lot: 32

    OSMANLI YATAĞAN-19.yy. Deri kın üzeri gümüş aplikeli. Tutamak kısmı boynuz ve keskin kısmı Süleyman'ın mührü motifli osmanlı yatağan.   85 cm.

    TLSatıldı
  • CEYT HANÇER-19.yy. Damascus çeliğinden mamul. Üzeri altın kalkma ile süslü olup sap kısmı ceyt taşlı hançer.   30 cm.

    Lot No: 33

    Lot: 33

    CEYT HANÇER-19.yy. Damascus çeliğinden mamul. Üzeri altın kalkma ile süslü olup sap kısmı ceyt taşlı hançer.   30 cm.

    TLSatıldı
  • OSMANLI KAMA-19.yy. Damascus çeliğinden mamul. Boynuz saplı,usta damgalı gümüş geçme kınılı afyon işi kama(saldırma).   39 cm.

    Lot No: 34

    Lot: 34

    OSMANLI KAMA-19.yy. Damascus çeliğinden mamul. Boynuz saplı,usta damgalı gümüş geçme kınılı afyon işi kama(saldırma).   39 cm.

    TLSatıldı
  • HANÇER-20.yy. Damascus çeliğinden mamul. Boynuz saplı iki kubbe aplikeli ve kınılı hançer.   36 cm.

    Lot No: 35

    Lot: 35

    HANÇER-20.yy. Damascus çeliğinden mamul. Boynuz saplı iki kubbe aplikeli ve kınılı hançer.   36 cm.

    TLSatıldı
  • AY YILDIZ TABAK-19.yy Osmanlı pazarına özel yapım. Avrupa imalat damgalı. Yeşil kuşak üzerine "Afiyet Olsun Efendim" yazılı ay yıldız tabak. 23 cm.

    Lot No: 36

    Lot: 36

    AY YILDIZ TABAK-19.yy Osmanlı pazarına özel yapım. Avrupa imalat damgalı. Yeşil kuşak üzerine "Afiyet Olsun Efendim" yazılı ay yıldız tabak. 23 cm.

    TLSatıldı
  • AY YILDIZ TABAK-'19.yy Osmanlı pazarına özel yapım. Avrupa imalat damgalı. Ay yıldız tabak.   24 cm.

    Lot No: 37

    Lot: 37

    AY YILDIZ TABAK-'19.yy Osmanlı pazarına özel yapım. Avrupa imalat damgalı. Ay yıldız tabak.   24 cm.

    TLSatıldı
  • AY YILDIZ TABAK-'19.yy Osmanlı pazarına özel yapım. Avrupa imalat damgalı. Mavi kuşak üzerine ay yıldız tabak''   22,5 cm.

    Lot No: 38

    Lot: 38

    AY YILDIZ TABAK-'19.yy Osmanlı pazarına özel yapım. Avrupa imalat damgalı. Mavi kuşak üzerine ay yıldız tabak''   22,5 cm.

    TLSatıldı
  • AY YILDIZ TABAK-'19.yy Osmanlı pazarına özel yapım. Avrupa imalat damgalı. Lacivert kuşak üzerine "afiyet olsun efendim" yazılı ay yıldız tabak.   24 cm.

    Lot No: 39

    Lot: 39

    AY YILDIZ TABAK-'19.yy Osmanlı pazarına özel yapım. Avrupa imalat damgalı. Lacivert kuşak üzerine "afiyet olsun efendim" yazılı ay yıldız tabak.   24 cm.

    TLSatıldı
  • AY YILDIZ TABAK-'19.yy Osmanlı pazarına özel yapım. Avrupa imalat damgalı. Lacivert kuşak üzerine "afiyet olsun efendim" yazılı ay yıldız tabak.   24 cm.

    Lot No: 40

    Lot: 40

    AY YILDIZ TABAK-'19.yy Osmanlı pazarına özel yapım. Avrupa imalat damgalı. Lacivert kuşak üzerine "afiyet olsun efendim" yazılı ay yıldız tabak.   24 cm.

    TLSatıldı
  • AY YILDIZ TABAK KASE VE ÇEREZLİK-'19.yy Osmanlı pazarına özel yapım. Avrupa imalat damgalı. Kırmızı kuşak üzerine ay yıldız dekorlu kase,çerezlik ve tabak''   13,5-17-20 cm.

    Lot No: 41

    Lot: 41

    AY YILDIZ TABAK KASE VE ÇEREZLİK-'19.yy Osmanlı pazarına özel yapım. Avrupa imalat damgalı. Kırmızı kuşak üzerine ay yıldız dekorlu kase,çerezlik ve tabak''   13,5-17-20 cm.

    TLSatıldı
  • AY YILDIZ TABAK KASE VE ÇEREZLİK-'19.yy Osmanlı pazarına özel yapım. Avrupa imalat damgalı. Mavi kuşak üzerine ay yıldız dekorlu kase,çerezlik ve tabak''   13,5-17-20 cm.

    Lot No: 42

    Lot: 42

    AY YILDIZ TABAK KASE VE ÇEREZLİK-'19.yy Osmanlı pazarına özel yapım. Avrupa imalat damgalı. Mavi kuşak üzerine ay yıldız dekorlu kase,çerezlik ve tabak''   13,5-17-20 cm.

    TLSatıldı
  • AY YILDIZ TABAK-'19.yy osmanlı pazarına özel yapım Rus imalat damgalı beyaz sır üzeri bitkisel çiçek dalları ile dekorlu ay yıldız tabak''   22,5 cm.

    Lot No: 43

    Lot: 43

    AY YILDIZ TABAK-'19.yy osmanlı pazarına özel yapım Rus imalat damgalı beyaz sır üzeri bitkisel çiçek dalları ile dekorlu ay yıldız tabak''   22,5 cm.

    TLSatıldı
  • AY YILDIZ TABAK-'19.yy Osmanlı pazarına özel yapım. Avrupa imalat damgalı. Yeşil kuşak üzerine "sefayı hatır ile buyrun" yazılı çerezlik ve ay yıldız tabak.   12-20 cm

    Lot No: 44

    Lot: 44

    AY YILDIZ TABAK-'19.yy Osmanlı pazarına özel yapım. Avrupa imalat damgalı. Yeşil kuşak üzerine "sefayı hatır ile buyrun" yazılı çerezlik ve ay yıldız tabak.   12-20 cm

    TLSatıldı
  • AY YILDIZ TABAK-'19.yy osmanlı pazarına özel yapım avrupa imalat damgalı beyaz sır üzeri sarı bitkisel çiçek dalları ile dekorlu ay yıldız tabak''   25 cm.

    Lot No: 45

    Lot: 45

    AY YILDIZ TABAK-'19.yy osmanlı pazarına özel yapım avrupa imalat damgalı beyaz sır üzeri sarı bitkisel çiçek dalları ile dekorlu ay yıldız tabak''   25 cm.

    TLSatıldı
  • AY YILDIZ TABAK-19.yy Osmanlı pazarına özel yapım. Avrupa imalat damgalı. Lacivert kuşak üzerine "Afiyet Olsun Efendim" yazılı ay yıldız tabak. 24 cm.

    Lot No: 46

    Lot: 46

    AY YILDIZ TABAK-19.yy Osmanlı pazarına özel yapım. Avrupa imalat damgalı. Lacivert kuşak üzerine "Afiyet Olsun Efendim" yazılı ay yıldız tabak. 24 cm.

    TLSatıldı
  • AMELİ FAİK PANO (FAİK KIRIMLI)-Beyaz hamurdan mamul. Kobalt mavisi zemin üzerine sülüs istif yazı ile "Lillahi mulkus semavati vel ardı - Göklerin ve yerin mülkü Allah'a aittir'' yazılı pano. Seramik pano. Ketebeli. 42x32 cm.

    Lot No: 47

    Lot: 47

    AMELİ FAİK PANO (FAİK KIRIMLI)-Beyaz hamurdan mamul. Kobalt mavisi zemin üzerine sülüs istif yazı ile "Lillahi mulkus semavati vel ardı - Göklerin ve yerin mülkü Allah'a aittir'' yazılı pano. Seramik pano. Ketebeli. 42x32 cm.

    TLSatıldı
  • SAİM ÖZEL-Celi sülüs istifli ''Cennet annelerin ayakları altındadır.'' yazılı hat levha.  Ketebeli. Hicri 1411/1990  29x29 cm.

    Lot No: 48

    Lot: 48

    SAİM ÖZEL-Celi sülüs istifli ''Cennet annelerin ayakları altındadır.'' yazılı hat levha.  Ketebeli. Hicri 1411/1990  29x29 cm.

    TLSatıldı
  • KABE İÇ ÖRTÜSÜ-''Allah c.c ve Hz.Muhammed S.a.s ile Salavat-ı Şerif''  yazılı, yeşil renk İpek kumaş üzeri ayetlerle dekorlu örtü. 
20. y.y. Başı. 25x40 cm.

    Lot No: 49

    Lot: 49

    KABE İÇ ÖRTÜSÜ-''Allah c.c ve Hz.Muhammed S.a.s ile Salavat-ı Şerif'' yazılı, yeşil renk İpek kumaş üzeri ayetlerle dekorlu örtü. 20. y.y. Başı. 25x40 cm.

    TLSatıldı
  • MAHFİ (GÜRKAN PEHLİVAN)-Celi sülüs yazı ile ''Hiç'' yazılı hat levha. Tezhip Yılmaz Eneş imzalı.  Ketebeli . Hicri 1434 39x31 cm.

    Lot No: 50

    Lot: 50

    MAHFİ (GÜRKAN PEHLİVAN)-Celi sülüs yazı ile ''Hiç'' yazılı hat levha. Tezhip Yılmaz Eneş imzalı.  Ketebeli . Hicri 1434 39x31 cm.

    TLSatıldı
  • SAİM ÖZEL-Celi sülüs yazı ile Yasin suresi ''Çok merhametli olan rabbinden bir söz olarak (kendilerine) selan (vardır)'' yazılı hat levha.  Ketebeli. Hicri 1406/1985 26x36 cm.

    Lot No: 51

    Lot: 51

    SAİM ÖZEL-Celi sülüs yazı ile Yasin suresi ''Çok merhametli olan rabbinden bir söz olarak (kendilerine) selan (vardır)'' yazılı hat levha.  Ketebeli. Hicri 1406/1985 26x36 cm.

    TLSatıldı
  • MAHMUD CELÂLEDDİN-Celi sülüs yazı ile "Saffat suresi '' İbrahim-e selam olsun, Biz iyilik yapanları işte böyle mükafatlandırırız" yazılı hat levha. Mahmud Efendi'nin yazısından naklen yazılmıştır.  Ketebeli. 40x58 cm.

    Lot No: 52

    Lot: 52

    MAHMUD CELÂLEDDİN-Celi sülüs yazı ile "Saffat suresi '' İbrahim-e selam olsun, Biz iyilik yapanları işte böyle mükafatlandırırız" yazılı hat levha. Mahmud Efendi'nin yazısından naklen yazılmıştır.  Ketebeli. 40x58 cm.

    TLSatıldı
  • OSMANLI I. ABDÜLHAMİD BERAT-1187 Senesi tahta çıkış sebebi ile beratların yenilenmesin den dolayı Tokat kileci cami'ne görevli atama berat-ı hümayünü.   73x24 cm.

    Lot No: 54

    Lot: 54

    OSMANLI I. ABDÜLHAMİD BERAT-1187 Senesi tahta çıkış sebebi ile beratların yenilenmesin den dolayı Tokat kileci cami'ne görevli atama berat-ı hümayünü.   73x24 cm.

    TLSatıldı
  • OSMANLI IV.MUSTAFA BERAT-Kastamonun'dan Cem sultan vakfı cami' ine imam tayini için berat-ı hümayünü.   66x28 cm.

    Lot No: 55

    Lot: 55

    OSMANLI IV.MUSTAFA BERAT-Kastamonun'dan Cem sultan vakfı cami' ine imam tayini için berat-ı hümayünü.   66x28 cm.

    TLSatıldı
  • OSMANLI II.ABDÜLHAMİD NİŞAN BERATI VE ZARFI-II.Abdülmaid tuğralı Sadrazam Teyfik Paşa ailesi için 1.Rütbe şefkat nişanı berat-ı hümayünü ile birlikte beratın taşınma zarfı.   17x23 - 53x26 cm.

    Lot No: 56

    Lot: 56

    OSMANLI II.ABDÜLHAMİD NİŞAN BERATI VE ZARFI-II.Abdülmaid tuğralı Sadrazam Teyfik Paşa ailesi için 1.Rütbe şefkat nişanı berat-ı hümayünü ile birlikte beratın taşınma zarfı.   17x23 - 53x26 cm.

    TLSatıldı
  • FUAT BAŞAR-'Ebru'' Kağıt üzeri ebru çalışması. İmzalı. 34x50 cm.

    Lot No: 57

    Lot: 57

    FUAT BAŞAR-'Ebru'' Kağıt üzeri ebru çalışması. İmzalı. 34x50 cm.

    TLSatıldı
  • OSMANLI II.ABDÜLHAMİD BERAT-II.Abdülhamid yaldız baskı tuğralı. İstanbul Sultan Süleyman vakfı iki akçe vazife ile görev berat-ı hümayünü.   76x25 cm.

    Lot No: 58

    Lot: 58

    OSMANLI II.ABDÜLHAMİD BERAT-II.Abdülhamid yaldız baskı tuğralı. İstanbul Sultan Süleyman vakfı iki akçe vazife ile görev berat-ı hümayünü.   76x25 cm.

    TLSatıldı
  • HÜCCET-İstanbul Langa mahallesi mahkeme hücceti.  20.yy 54x19 cm.

    Lot No: 59

    Lot: 59

    HÜCCET-İstanbul Langa mahallesi mahkeme hücceti.  20.yy 54x19 cm.

    TLSatıldı
  • HÜCCET-İstanbul Atik Ali Paşa mahallesi mahkeme hücceti.  20.yy 42x15 cm.

    Lot No: 60

    Lot: 60

    HÜCCET-İstanbul Atik Ali Paşa mahallesi mahkeme hücceti.  20.yy 42x15 cm.

    TLSatıldı
  • HÜCCET-Topkapı Hacı İsa mahallesi mahkeme hücceti.  20.yy 61x21 cm.

    Lot No: 61

    Lot: 61

    HÜCCET-Topkapı Hacı İsa mahallesi mahkeme hücceti.  20.yy 61x21 cm.

    TLSatıldı
  • HİLYE-İ ŞERİF-Siyah ve kırmızı mürekkep ile çağdaş hat sanatı celi divani yazı ile yazılmış hilye-i şerif.    98x48 cm.

    Lot No: 62

    Lot: 62

    HİLYE-İ ŞERİF-Siyah ve kırmızı mürekkep ile çağdaş hat sanatı celi divani yazı ile yazılmış hilye-i şerif.    98x48 cm.

    TLSatıldı
  • HÜZEYFE ŞEN-'Talik yazı ile ''Besmele'' yazılı hat levha.  Ketebeli. 24x66 cm.

    Lot No: 63

    Lot: 63

    HÜZEYFE ŞEN-'Talik yazı ile ''Besmele'' yazılı hat levha.  Ketebeli. 24x66 cm.

    TLSatıldı
  • HAT LEVHA-Tezhipli. Nesih hatla ''Gazel 1-2'' yazılı hat levha.  Anonim. Hicri 1269/1853 37x26 cm.

    Lot No: 64

    Lot: 64

    HAT LEVHA-Tezhipli. Nesih hatla ''Gazel 1-2'' yazılı hat levha.  Anonim. Hicri 1269/1853 37x26 cm.

    TLSatıldı
  • FRANSIZ VERNİS MARTİN KÖŞE VİTRİN-Ahşap'tan mamul. Üç ayak üzerine yükselen bombe camlı, üç bölmeli, bronz aplikeli alt kapak yüzeyi gerçek yaşam sahneli vernis martin köşe vitrin.   42x159 cm.

    Lot No: 65

    Lot: 65

    FRANSIZ VERNİS MARTİN KÖŞE VİTRİN-Ahşap'tan mamul. Üç ayak üzerine yükselen bombe camlı, üç bölmeli, bronz aplikeli alt kapak yüzeyi gerçek yaşam sahneli vernis martin köşe vitrin.   42x159 cm.

    TLSatıldı
  • OYUN MASASI-Ahşap'tan mamul. Oyma işçilikli yeşil kumaş tablalı çilası yeni yapılmış oyun masası.   Ölçü: 71x40x80 cm. Açık hali çap 80 cm.

    Lot No: 66

    Lot: 66

    OYUN MASASI-Ahşap'tan mamul. Oyma işçilikli yeşil kumaş tablalı çilası yeni yapılmış oyun masası.   Ölçü: 71x40x80 cm. Açık hali çap 80 cm.

    TLSatıldı
  • SEDEF SANDALYE-İhlamur ağacından mamul. Katlanabilir gövdeli sandalyenin tüm yüzeyi tenzil tekniğiyle gümüş teller kullanılarak motiflendirilmiş olup, içleri sedef ve kemik kakmalıdır.  20.yy. 103x36 cm.

    Lot No: 67

    Lot: 67

    SEDEF SANDALYE-İhlamur ağacından mamul. Katlanabilir gövdeli sandalyenin tüm yüzeyi tenzil tekniğiyle gümüş teller kullanılarak motiflendirilmiş olup, içleri sedef ve kemik kakmalıdır.  20.yy. 103x36 cm.

    TLSatıldı
  • İNGİLİZ MASA SAATİ-19.yy. Ahşap'tan mamul. Bronz aplikeli bitkisel çicekler ile dekorlu sedef kalkmalı, dört sütun ortasında bronz osmanlı beyaz emaye kadranlı ingiliz masa saati. (Eserde küçük dökülmeler mevcut)  29x56 cm.

    Lot No: 68

    Lot: 68

    İNGİLİZ MASA SAATİ-19.yy. Ahşap'tan mamul. Bronz aplikeli bitkisel çicekler ile dekorlu sedef kalkmalı, dört sütun ortasında bronz osmanlı beyaz emaye kadranlı ingiliz masa saati. (Eserde küçük dökülmeler mevcut)  29x56 cm.

    TLSatıldı
  • ALTIN MİNELİ CEP SAATİ-14 Ayar altın üzeri isviçre mine işçilikli ve fiyonklu, inci taşları ile süslü altın cep saati.   5,0 mm.

    Lot No: 69

    Lot: 69

    ALTIN MİNELİ CEP SAATİ-14 Ayar altın üzeri isviçre mine işçilikli ve fiyonklu, inci taşları ile süslü altın cep saati.   5,0 mm.

    TLSatıldı
  • ALTIN MİNELİ CEP SAATİ-18 Ayar altın üzeri yeşil kadran isviçre mine işçilikli ve fiyonklu yarı elmas taşlar ile bezeli altın cep saati.   6,5 mm.

    Lot No: 70

    Lot: 70

    ALTIN MİNELİ CEP SAATİ-18 Ayar altın üzeri yeşil kadran isviçre mine işçilikli ve fiyonklu yarı elmas taşlar ile bezeli altın cep saati.   6,5 mm.

    TLSatıldı
  • GÜMÜŞ MİNELİ YAKA SAATİ-925 Ayar gümüşten mamul. BUCHERER kadranllı. Mine işçilikli floral çicekler ile dekorlu gümüş cep saati.   5,0 mm.

    Lot No: 71

    Lot: 71

    GÜMÜŞ MİNELİ YAKA SAATİ-925 Ayar gümüşten mamul. BUCHERER kadranllı. Mine işçilikli floral çicekler ile dekorlu gümüş cep saati.   5,0 mm.

    TLSatıldı
  • GÜMÜŞ MİNELİ YAKA SAATİ-Gümüşten mamul. GALLİ-ZURICH kadranllı. Mine işçilikli bitkisel dekorlu gümüş cep saati.   4,5 mm.

    Lot No: 72

    Lot: 72

    GÜMÜŞ MİNELİ YAKA SAATİ-Gümüşten mamul. GALLİ-ZURICH kadranllı. Mine işçilikli bitkisel dekorlu gümüş cep saati.   4,5 mm.

    TLSatıldı
  • ALTIN CEP SAATİ-18 Ayar altın üzeri yalın işçilikli altın cep saati.   4,0 mm.

    Lot No: 73

    Lot: 73

    ALTIN CEP SAATİ-18 Ayar altın üzeri yalın işçilikli altın cep saati.   4,0 mm.

    TLSatıldı
  • ALTIN MİNELİ CEP SAATİ-18 Ayar altın üzeri mine işcilikli, beyaz emaye kadran üzerinde ''A. GOLAV-LERESGHE'' damgalı, bitkisel çicekler ile dekorlu arka yüzeyi leylekler tasvirli, altın mineli cep saati.   4,5 mm.

    Lot No: 74

    Lot: 74

    ALTIN MİNELİ CEP SAATİ-18 Ayar altın üzeri mine işcilikli, beyaz emaye kadran üzerinde ''A. GOLAV-LERESGHE'' damgalı, bitkisel çicekler ile dekorlu arka yüzeyi leylekler tasvirli, altın mineli cep saati.   4,5 mm.

    TLSatıldı
  • GÜMÜŞ YÜZÜK ARA GÜLER-Gümüşten mamul. Ara Güler ''Edirne Cami'' resmi konulu etrafı yarı değerli taşlar ile bezeli gümüş yüzük.

    Lot No: 75

    Lot: 75

    GÜMÜŞ YÜZÜK ARA GÜLER-Gümüşten mamul. Ara Güler ''Edirne Cami'' resmi konulu etrafı yarı değerli taşlar ile bezeli gümüş yüzük.

    TLSatıldı
  • GÜMÜŞ YÜZÜK ARA GÜLER-Gümüşten mamul. Ara Güler ''Edirne Cami'' resmi konulu gümüş yüzük.

    Lot No: 76

    Lot: 76

    GÜMÜŞ YÜZÜK ARA GÜLER-Gümüşten mamul. Ara Güler ''Edirne Cami'' resmi konulu gümüş yüzük.

    TLSatıldı
  • GÜMÜŞ YÜZÜK FİKRET MUALLA-Gümüşten mamul. Fikret Mualla''Au Bar'' Resmi konulu etrafı yarı değerli taşlar ile bezeli gümüş yüzük.

    Lot No: 77

    Lot: 77

    GÜMÜŞ YÜZÜK FİKRET MUALLA-Gümüşten mamul. Fikret Mualla''Au Bar'' Resmi konulu etrafı yarı değerli taşlar ile bezeli gümüş yüzük.

    TLSatıldı
  • GÜMÜŞ YÜZÜK FİKRET MUALLA-Gümüşten mamul. Fikret Mualla''Portre'' Resmi konulu etrafı yarı değerli taşlar ile bezeli gümüş yüzük.

    Lot No: 78

    Lot: 78

    GÜMÜŞ YÜZÜK FİKRET MUALLA-Gümüşten mamul. Fikret Mualla''Portre'' Resmi konulu etrafı yarı değerli taşlar ile bezeli gümüş yüzük.

    TLSatıldı
  • GÜMÜŞ YÜZÜK FİKRET MUALLA-Gümüşten mamul. Fikret Mualla''Portre'' Resmi konulu etrafı yarı değerli taşlar ile bezeli gümüş yüzük.

    Lot No: 79

    Lot: 79

    GÜMÜŞ YÜZÜK FİKRET MUALLA-Gümüşten mamul. Fikret Mualla''Portre'' Resmi konulu etrafı yarı değerli taşlar ile bezeli gümüş yüzük.

    TLSatıldı
  • ON İKİ KİŞİLİK YEMEK SERVİS TAKIMI-ORFEVRERIE PERRIN A PARIS imalat damgalı. Orijinal kutusunda toplamda 92 parça yemek servis takımı.   19x34x43 cm.

    Lot No: 80

    Lot: 80

    ON İKİ KİŞİLİK YEMEK SERVİS TAKIMI-ORFEVRERIE PERRIN A PARIS imalat damgalı. Orijinal kutusunda toplamda 92 parça yemek servis takımı.   19x34x43 cm.

    TLSatıldı
  • LİMOGES SALVADOR DALİ ALTI ADET TABAK-Salvador Dali Limoges, 'La Conquête du Cosmos' serisi 6’lı set. Edition:1239/4000 porselen.    Çap 22 cm.

    Lot No: 81

    Lot: 81

    LİMOGES SALVADOR DALİ ALTI ADET TABAK-Salvador Dali Limoges, 'La Conquête du Cosmos' serisi 6’lı set. Edition:1239/4000 porselen.    Çap 22 cm.

    TLSatıldı
  • ALTI ADET SALVADOR DALİ TABAK-Limited Editions, "Van Dick Anvers - Belçika" Salvador Dali' imzalı, her biri ayrı seri numaralı altı adet tabak.  Seri no;1631/1630/1629/1621/1624/1632   15x10 cm. x6

    Lot No: 82

    Lot: 82

    ALTI ADET SALVADOR DALİ TABAK-Limited Editions, "Van Dick Anvers - Belçika" Salvador Dali' imzalı, her biri ayrı seri numaralı altı adet tabak.  Seri no;1631/1630/1629/1621/1624/1632   15x10 cm. x6

    TLSatıldı
  • PORSELEN ÇİFT GAZ LAMBASI-Bronz üç ayak üzerine porselen gövdeli altın yaldızlar ile süslü ön madalyon içlerinde kadın ve erkek figürleri arka madalyon içerisinde floral çiçek dekorlu cam fanuslu çift porselen gaz lambası.   57 cm.

    Lot No: 83

    Lot: 83

    PORSELEN ÇİFT GAZ LAMBASI-Bronz üç ayak üzerine porselen gövdeli altın yaldızlar ile süslü ön madalyon içlerinde kadın ve erkek figürleri arka madalyon içerisinde floral çiçek dekorlu cam fanuslu çift porselen gaz lambası.   57 cm.

    TLSatıldı
  • ALMAN PORSELEN YEMEK TAKIMI-Bavaria imalat damgalı. Altı kişilik, yirmi iki parçadan oluşan orta bölümlerinde gerçek yaşam sahneli, kenar kısımları altın yaldızlı alman porselen yemek takımı.

    Lot No: 84

    Lot: 84

    ALMAN PORSELEN YEMEK TAKIMI-Bavaria imalat damgalı. Altı kişilik, yirmi iki parçadan oluşan orta bölümlerinde gerçek yaşam sahneli, kenar kısımları altın yaldızlı alman porselen yemek takımı.

    TLSatıldı
  • ALTI ADET SALVADOR DALİ TABAK-Limited Editions, "Van Dick Anvers - Belçika" Salvador Dali' imzalı, her biri ayrı seri numaralı altı adet tabak.  Seri no; 24/17/18/14/13/15   12x12 cm. x6

    Lot No: 85

    Lot: 85

    ALTI ADET SALVADOR DALİ TABAK-Limited Editions, "Van Dick Anvers - Belçika" Salvador Dali' imzalı, her biri ayrı seri numaralı altı adet tabak.  Seri no; 24/17/18/14/13/15   12x12 cm. x6

    TLSatıldı
  • RUS 84 SAVATLI GÜMÜŞ TABAKA-84 Rus imalat damgalı. Gümüşten mamul. Tabaka yüzeyi yoğun savat işcilikli olup bitkisel çicekler ile süslü rus 84 savatlı gümüş tabaka.  175 gr. 8x10 cm.

    Lot No: 86

    Lot: 86

    RUS 84 SAVATLI GÜMÜŞ TABAKA-84 Rus imalat damgalı. Gümüşten mamul. Tabaka yüzeyi yoğun savat işcilikli olup bitkisel çicekler ile süslü rus 84 savatlı gümüş tabaka.  175 gr. 8x10 cm.

    TLSatıldı
  • RUS 84 SAVATLI GÜMÜŞ TÜTÜN TABAKASI-84 Rus imalat damgalı. K.E Vich 1842-1844 Gümüşten mamul. Tabaka yüzeyi yoğun savat işcilikli olup bitkisel çicekler ile süslü kapaklı ve inisyalli savatlı rus 84 gümüş tabaka.  148 gr. 7x10 cm.

    Lot No: 87

    Lot: 87

    RUS 84 SAVATLI GÜMÜŞ TÜTÜN TABAKASI-84 Rus imalat damgalı. K.E Vich 1842-1844 Gümüşten mamul. Tabaka yüzeyi yoğun savat işcilikli olup bitkisel çicekler ile süslü kapaklı ve inisyalli savatlı rus 84 gümüş tabaka.  148 gr. 7x10 cm.

    TLSatıldı
  • SAVATLI GÜMÜŞ TÜTÜN TABAKASI-Gümüşten mamul. Yoğun savat işçilikli. Ön kapak yüzeyi Osmanlı devlet armalı. Ay yıldız içi tuğra motifli, Abdülhamid tuğralı ön ve arka yüzeyi stilize bitkisel dekorlu savatlı gümüş tütün tabakası.4  109 gr. 6x9 cm.

    Lot No: 88

    Lot: 88

    SAVATLI GÜMÜŞ TÜTÜN TABAKASI-Gümüşten mamul. Yoğun savat işçilikli. Ön kapak yüzeyi Osmanlı devlet armalı. Ay yıldız içi tuğra motifli, Abdülhamid tuğralı ön ve arka yüzeyi stilize bitkisel dekorlu savatlı gümüş tütün tabakası.4  109 gr. 6x9 cm.

    TLSatıldı
  • GÜMÜŞ GECE ÇANTASI-Gümüşten mamul. Kalem işçilikli ön yüzeyinde gerçek yaşam sahneli arka yüzeyi bitkisel çiçek ile süslü olup itaflı tarihli gümüş gece çantası.  227 gr. 8x17 cm.

    Lot No: 89

    Lot: 89

    GÜMÜŞ GECE ÇANTASI-Gümüşten mamul. Kalem işçilikli ön yüzeyinde gerçek yaşam sahneli arka yüzeyi bitkisel çiçek ile süslü olup itaflı tarihli gümüş gece çantası.  227 gr. 8x17 cm.

    TLSatıldı
  • GÜMÜŞ SAVATLI MUHAFAZALIK-Gümüşten mamul. Savat işcilikli kapak yüzeyi Osmanlı Devlet arması dekorlu gümüş muhafazalık.  34 gr.

    Lot No: 90

    Lot: 90

    GÜMÜŞ SAVATLI MUHAFAZALIK-Gümüşten mamul. Savat işcilikli kapak yüzeyi Osmanlı Devlet arması dekorlu gümüş muhafazalık.  34 gr.

    TLSatıldı
  • GÜMÜŞ KUBUR-Gümüşten mamul. Silindir formlu üzeri kabartma çicekler ile süslü zincirli ve kapaklı gümüş kubur.  269 gr. 26 cm.

    Lot No: 91

    Lot: 91

    GÜMÜŞ KUBUR-Gümüşten mamul. Silindir formlu üzeri kabartma çicekler ile süslü zincirli ve kapaklı gümüş kubur.  269 gr. 26 cm.

    TLSatıldı
  • GÜMÜŞ TELKARİ KAPAKLI ŞEKERLİK-Gümüşten mamul. Oval formlu çift yaprak tutamaklı, kapak tutamağı lale dekorlu gümüş tekları kapaklı şekerlik.  228 gr. 8x17 cm.

    Lot No: 92

    Lot: 92

    GÜMÜŞ TELKARİ KAPAKLI ŞEKERLİK-Gümüşten mamul. Oval formlu çift yaprak tutamaklı, kapak tutamağı lale dekorlu gümüş tekları kapaklı şekerlik.  228 gr. 8x17 cm.

    TLSatıldı
  • GÜMÜŞ MÜCEVHER KUTUSU-Gümüşten mamul. Kabartma ve kalem işcilikli bitkisel çicekler ile dekorlu gül tutamaklı gümüş mücevher kutusu.  249 gr. 6x13 cm.

    Lot No: 93

    Lot: 93

    GÜMÜŞ MÜCEVHER KUTUSU-Gümüşten mamul. Kabartma ve kalem işcilikli bitkisel çicekler ile dekorlu gül tutamaklı gümüş mücevher kutusu.  249 gr. 6x13 cm.

    TLSatıldı
  • OSMANLI ÜÇ ADET HAT MAKASI-Osmanlı. Çelik gövdeli, üzerleri altın kakmalı olup bitkisel çicekler ile motifli üç adet osmanlı hat makası.   24-28 cm.

    Lot No: 94

    Lot: 94

    OSMANLI ÜÇ ADET HAT MAKASI-Osmanlı. Çelik gövdeli, üzerleri altın kakmalı olup bitkisel çicekler ile motifli üç adet osmanlı hat makası.   24-28 cm.

    TLSatıldı
  • GÜMÜŞ RUS 84 TELKARİ KEMER-Gümüşten mamul. Rus 84 imalat damgalı. Kadife kumaş üzerine çicek motifleri ile süslü, kemer tokası hancer geçmeli gümüş telkari rus 84 kemer.

    Lot No: 95

    Lot: 95

    GÜMÜŞ RUS 84 TELKARİ KEMER-Gümüşten mamul. Rus 84 imalat damgalı. Kadife kumaş üzerine çicek motifleri ile süslü, kemer tokası hancer geçmeli gümüş telkari rus 84 kemer.

    TLSatıldı
  • DÖRT ADET GÜMÜŞ TUVALET SETİ-800 Ayar gümüşten mamul. Üç adet fırca bir adet el aynasından oluşan gümüş tuvalet seti.   17x26 cm.

    Lot No: 96

    Lot: 96

    DÖRT ADET GÜMÜŞ TUVALET SETİ-800 Ayar gümüşten mamul. Üç adet fırca bir adet el aynasından oluşan gümüş tuvalet seti.   17x26 cm.

    TLSatıldı
  • ALTI ADET OSMANLI HOŞAF KAŞIĞI-Osmanlı .Sap kısımları kemik olup ağız kısımları boynuzdan oluşan altı adet hoşaf kaşığı.   25 cm.

    Lot No: 97

    Lot: 97

    ALTI ADET OSMANLI HOŞAF KAŞIĞI-Osmanlı .Sap kısımları kemik olup ağız kısımları boynuzdan oluşan altı adet hoşaf kaşığı.   25 cm.

    TLSatıldı
  • OSMANLI DEVE KEMİĞİ DİVİT-Deve kemiğinden mamul. Kalemlik ve hokkalık tan oluşan mürekkeb bölümü kazıma kalem işcilikli divit.   22 cm.

    Lot No: 98

    Lot: 98

    OSMANLI DEVE KEMİĞİ DİVİT-Deve kemiğinden mamul. Kalemlik ve hokkalık tan oluşan mürekkeb bölümü kazıma kalem işcilikli divit.   22 cm.

    TLSatıldı
  • GÜMÜŞ DİKİŞ SETİ-Kemikten mamul. Orijinal kutulu dört parçadan oluşan gümüş altın vermeyli dikiş seti.   6x11 cm.

    Lot No: 99

    Lot: 99

    GÜMÜŞ DİKİŞ SETİ-Kemikten mamul. Orijinal kutulu dört parçadan oluşan gümüş altın vermeyli dikiş seti.   6x11 cm.

    TLSatıldı
  • CEYT AT-Yekpare ceyt taşından mamul. At figürlü heykel.   20 cm.

    Lot No: 100

    Lot: 100

    CEYT AT-Yekpare ceyt taşından mamul. At figürlü heykel.   20 cm.

    TLSatıldı
  • FRANSIZ YELPAZE-Sap kısımları altın yaldızlar ile süslü, üzerleri gerçek yaşam sahneleri ile dekorlu fransız yelpaze. (Haliyle)  21 cm.

    Lot No: 101

    Lot: 101

    FRANSIZ YELPAZE-Sap kısımları altın yaldızlar ile süslü, üzerleri gerçek yaşam sahneleri ile dekorlu fransız yelpaze. (Haliyle)  21 cm.

    TLSatıldı
  • UZAK DOĞU BİBLO- oyma işçilikli uzak doğu figürleri konulu biblo   64 cm.

    Lot No: 102

    Lot: 102

    UZAK DOĞU BİBLO- oyma işçilikli uzak doğu figürleri konulu biblo   64 cm.

    TLSatıldı
  • İKİ ADET BRONZ VİYANA BİBLO-19.yy. Oryantal konulu ''Sepetli ve Halı üzerinde uzanan '' iki adet bronz viyana biblo figür.  7x5 - 4,5x5 cm.

    Lot No: 103

    Lot: 103

    İKİ ADET BRONZ VİYANA BİBLO-19.yy. Oryantal konulu ''Sepetli ve Halı üzerinde uzanan '' iki adet bronz viyana biblo figür. 7x5 - 4,5x5 cm.

    TLSatıldı
  • FİL DİŞİ BASTON-Ahşap gövde üzeri yalın işcilikli, tutamak kısmı fil dişi ve gümüş geçmeli baston.  (Eserin sap kısmında çok küçük atık mevcut)  92 cm.

    Lot No: 104

    Lot: 104

    FİL DİŞİ BASTON-Ahşap gövde üzeri yalın işcilikli, tutamak kısmı fil dişi ve gümüş geçmeli baston.  (Eserin sap kısmında çok küçük atık mevcut)  92 cm.

    TLSatıldı
  • OSMANLI SAVATLI GÜMÜŞ BASTON-Ahşap gövde üzeri yalın bastonun tutamak kısmı yoğun savat işcilikli olup bitkisel çicekler ile süslü gümüş savatlı baston.   93 cm.

    Lot No: 105

    Lot: 105

    OSMANLI SAVATLI GÜMÜŞ BASTON-Ahşap gövde üzeri yalın bastonun tutamak kısmı yoğun savat işcilikli olup bitkisel çicekler ile süslü gümüş savatlı baston.   93 cm.

    TLSatıldı
  • DÜRBÜN BASTON-Bronz ve gürgen ağaçından mamul. Dürbün tutamaklı özel yapım baston.   85 cm.

    Lot No: 106

    Lot: 106

    DÜRBÜN BASTON-Bronz ve gürgen ağaçından mamul. Dürbün tutamaklı özel yapım baston.   85 cm.

    TLSatıldı
  • TUTYA HEYKEL-Ogus Morgam İmzalı. Yuvarlak ahşap kaide üzerinde kitap okuyan kızlar figürlü gümüş kaplama tutya heykel.   48 cm.

    Lot No: 107

    Lot: 107

    TUTYA HEYKEL-Ogus Morgam İmzalı. Yuvarlak ahşap kaide üzerinde kitap okuyan kızlar figürlü gümüş kaplama tutya heykel.   48 cm.

    TLSatıldı
  • GÜMÜŞ KAPLAMA JARDİNİER-Gümüş kaplama. Dört ayak üzerine kabartma çicekler ile süslü kadın figürlü bohem kristal cam hazneli gümüş kaplama jardinier.    48 cm.

    Lot No: 108

    Lot: 108

    GÜMÜŞ KAPLAMA JARDİNİER-Gümüş kaplama. Dört ayak üzerine kabartma çicekler ile süslü kadın figürlü bohem kristal cam hazneli gümüş kaplama jardinier.    48 cm.

    TLSatıldı
  • ART NOUVEAU GÜMÜŞ KAPLAMA JARDİNİER-Avrupa imalat damgalı. Gümüş kaplama yuvarlak kaideli üç sütun üzeri geniş hazneli kalem işçilikli bitkisel çicekler ile süslü gümüş kaplama jardinier.   40 cm.

    Lot No: 109

    Lot: 109

    ART NOUVEAU GÜMÜŞ KAPLAMA JARDİNİER-Avrupa imalat damgalı. Gümüş kaplama yuvarlak kaideli üç sütun üzeri geniş hazneli kalem işçilikli bitkisel çicekler ile süslü gümüş kaplama jardinier.   40 cm.

    TLSatıldı
  • BOLL ŞERBETLİK TAKIM-Metal kaide üzerine cam hazneli, grave işçilikli, üzüm dalları ile süslü altı büyük altı küçük kadeh tam takım set.

    Lot No: 110

    Lot: 110

    BOLL ŞERBETLİK TAKIM-Metal kaide üzerine cam hazneli, grave işçilikli, üzüm dalları ile süslü altı büyük altı küçük kadeh tam takım set.

    TLSatıldı
  • ALTI ADET LİMOGES PORSELEN TAKIM-Beyaz sır üzeri çok renk el boyama, madalyon içleri gerçek yaşam sahneli üç adet sürahi bir adet vazo ve iki adet mücevher kutusundan oluşan altı adet limoges damgalı porselen takım.   8-14 cm.

    Lot No: 111

    Lot: 111

    ALTI ADET LİMOGES PORSELEN TAKIM-Beyaz sır üzeri çok renk el boyama, madalyon içleri gerçek yaşam sahneli üç adet sürahi bir adet vazo ve iki adet mücevher kutusundan oluşan altı adet limoges damgalı porselen takım.   8-14 cm.

    TLSatıldı
  • SEKİZ ADET LİMOGES PORSELEN TAKIM-Beyaz sır üzeri çok renk el boyama, madalyon içleri gerçek yaşam sahneli üç adet vazo bir adet minyatür sürahi ve dört adet tabak'dan oluşan sekiz adet adet limoges damgalı porselen takım.   3-14 cm.

    Lot No: 112

    Lot: 112

    SEKİZ ADET LİMOGES PORSELEN TAKIM-Beyaz sır üzeri çok renk el boyama, madalyon içleri gerçek yaşam sahneli üç adet vazo bir adet minyatür sürahi ve dört adet tabak'dan oluşan sekiz adet adet limoges damgalı porselen takım.   3-14 cm.

    TLSatıldı
  • ALTI ADET OBJE LOTU-İki adet büyük bir adet minyatür şekerlik, bir adet yumurta, bir adet tütsülük, bir adet mumluk altı adetten oluşan obje lotu.   17 - 15 - 10 - 13 - 3 cm.

    Lot No: 113

    Lot: 113

    ALTI ADET OBJE LOTU-İki adet büyük bir adet minyatür şekerlik, bir adet yumurta, bir adet tütsülük, bir adet mumluk altı adetten oluşan obje lotu.   17 - 15 - 10 - 13 - 3 cm.

    TLSatıldı
  • BOHEM ŞEKERLİK-Bordo renk bohem camdan mamul. Şişkin gövdeli, kapaklı eserin gövde yüzeyi gümüş geçme bitkisel dekorlu bohem şekerlik.   16x21 cm.

    Lot No: 114

    Lot: 114

    BOHEM ŞEKERLİK-Bordo renk bohem camdan mamul. Şişkin gövdeli, kapaklı eserin gövde yüzeyi gümüş geçme bitkisel dekorlu bohem şekerlik.   16x21 cm.

    TLSatıldı
  • İKİ ADET GÜMÜŞ MİNELİ TUZLUK-Gümüşten mamul. Sterling 925 Norway imalat damgalı. Kristal cam hazneli mineli gümüş tuzluk.   4 cm.

    Lot No: 115

    Lot: 115

    İKİ ADET GÜMÜŞ MİNELİ TUZLUK-Gümüşten mamul. Sterling 925 Norway imalat damgalı. Kristal cam hazneli mineli gümüş tuzluk.   4 cm.

    TLSatıldı
  • OPALİN GECE SÜRAHİSİ-Opalin camdan mamul. Turkuaz renk üzeri altın yaldızlı üç parçadan oluşan tabak, sürahi,bardaklı gece sürahisi.   24 cm.

    Lot No: 116

    Lot: 116

    OPALİN GECE SÜRAHİSİ-Opalin camdan mamul. Turkuaz renk üzeri altın yaldızlı üç parçadan oluşan tabak, sürahi,bardaklı gece sürahisi.   24 cm.

    TLSatıldı
  • FRANSIZ MİNELİ DÜRBÜN-Fransız. Orijinal kutusunda, bronz üzeri çicekler ile motifli çok renk mine işçilikli ve sedefli opera dürbünü.   4,5x10 cm.

    Lot No: 117

    Lot: 117

    FRANSIZ MİNELİ DÜRBÜN-Fransız. Orijinal kutusunda, bronz üzeri çicekler ile motifli çok renk mine işçilikli ve sedefli opera dürbünü.   4,5x10 cm.

    TLSatıldı
  • ART DECO KARAF-Gümüş kaplama ağızlı, tutamaklı dilim çamlı şişkin gövdeli art deco karaf.   28 cm.

    Lot No: 118

    Lot: 118

    ART DECO KARAF-Gümüş kaplama ağızlı, tutamaklı dilim çamlı şişkin gövdeli art deco karaf.   28 cm.

    TLSatıldı
  • MURANO ÇEREZLİK-Murano camdan mamul. Üç bölümlü sarı ve beyaz renkli murano çerezlik.   28x30 cm.

    Lot No: 119

    Lot: 119

    MURANO ÇEREZLİK-Murano camdan mamul. Üç bölümlü sarı ve beyaz renkli murano çerezlik.   28x30 cm.

    TLSatıldı
  • ÇİFT AHŞAP DUVAR APLİĞİ-Ahşap'tan mamul. Elde meşale forumunda, bronzlu cam hazneli çift ahşap duvar apliği.   45x45 cm.

    Lot No: 120

    Lot: 120

    ÇİFT AHŞAP DUVAR APLİĞİ-Ahşap'tan mamul. Elde meşale forumunda, bronzlu cam hazneli çift ahşap duvar apliği.   45x45 cm.

    TLSatıldı
  • FRANSIZ AHŞAP KOLON-Ahşap' tan mamul. Yuvarlak kaideli, dört sütunlu altın yaldız varaklı fransız ahşap kolon.   Yükseklik: 72 - Çap: 28 cm.

    Lot No: 121

    Lot: 121

    FRANSIZ AHŞAP KOLON-Ahşap' tan mamul. Yuvarlak kaideli, dört sütunlu altın yaldız varaklı fransız ahşap kolon.   Yükseklik: 72 - Çap: 28 cm.

    TLSatıldı
  • FRANSIZ AHŞAP KÖŞELİK-Ahşap' tan mamul. Köşe duvar için tasarlanmış altın yaldız varaklı oyma işçilikli fransız köşelik.   25x54 cm.

    Lot No: 122

    Lot: 122

    FRANSIZ AHŞAP KÖŞELİK-Ahşap' tan mamul. Köşe duvar için tasarlanmış altın yaldız varaklı oyma işçilikli fransız köşelik.   25x54 cm.

    TLSatıldı
  • HİLYE-İ ŞERİF-Siyah ve kırmızı mürekkep ile çağdaş hat sanatı ile yazılmış olup. Kenarların da dört halifenin isimleri ve alt bölümde hadisler yer alan hilye-i şerif.   Alaaddin Ketebeli. 98x68 cm.

    Lot No: 123

    Lot: 123

    HİLYE-İ ŞERİF-Siyah ve kırmızı mürekkep ile çağdaş hat sanatı ile yazılmış olup. Kenarların da dört halifenin isimleri ve alt bölümde hadisler yer alan hilye-i şerif.   Alaaddin Ketebeli. 98x68 cm.

    TLSatıldı
  • ŞERİF KETEBELİ-Celi divani yazı ile ''Kolaylaştırın, güçleştirmeyiniz müjdeleyin nefret ettirmeyiniz'' yazılı hat levha.  Ketebeli. Hicri 1429 33x97 cm.

    Lot No: 124

    Lot: 124

    ŞERİF KETEBELİ-Celi divani yazı ile ''Kolaylaştırın, güçleştirmeyiniz müjdeleyin nefret ettirmeyiniz'' yazılı hat levha.  Ketebeli. Hicri 1429 33x97 cm.

    TLSatıldı
  • KAZIM KETEBELİ-Rık'a ve beyaz mürekkeb yazı ile ''Dünya malı elde iken hep adüvler dost olur, Elde bir şey kalmayınca dost ile düşman olur ''yazılı hat levha.  Ketebeli. Hicri 1367/1947 17x48 cm.

    Lot No: 125

    Lot: 125

    KAZIM KETEBELİ-Rık'a ve beyaz mürekkeb yazı ile ''Dünya malı elde iken hep adüvler dost olur, Elde bir şey kalmayınca dost ile düşman olur ''yazılı hat levha.  Ketebeli. Hicri 1367/1947 17x48 cm.

    TLSatıldı
  • MAJID KHODADOUST-'Ayet'' Tuval üzeri yağlı boya. İmzalı. 75x120 cm.

    Lot No: 126

    Lot: 126

    MAJID KHODADOUST-'Ayet'' Tuval üzeri yağlı boya. İmzalı. 75x120 cm.

    TLSatıldı
  • KÜTAHYA TABAK-Seramikten mamul. Beyaz sır üzeri çok renk el boyama Allah c.c ve Hz. Muhammed s.a.s efendimizin ashab-ı kiram isimleri yazılı kütahya tabak.    35 cm.

    Lot No: 127

    Lot: 127

    KÜTAHYA TABAK-Seramikten mamul. Beyaz sır üzeri çok renk el boyama Allah c.c ve Hz. Muhammed s.a.s efendimizin ashab-ı kiram isimleri yazılı kütahya tabak.    35 cm.

    TLSatıldı
  • BRONZ MADALYON-George Lemaire tarafından yapılan hatıra madalyonu 1900 senesinde pariste yapılan uluslar arası sergi için tasarlanan özel madalyon''   55 mm.

    Lot No: 128

    Lot: 128

    BRONZ MADALYON-George Lemaire tarafından yapılan hatıra madalyonu 1900 senesinde pariste yapılan uluslar arası sergi için tasarlanan özel madalyon''   55 mm.

    TLSatıldı
  • ANONİM-'Gemi'' Sandık kapağı üzerine yağlı boya.  50x76 cm.

    Lot No: 129

    Lot: 129

    ANONİM-'Gemi'' Sandık kapağı üzerine yağlı boya.  50x76 cm.

    TLSatıldı
  • DOĞU ALMAN MADALYASI-Orijinal kutusunda, kurdeleli doğu alman madalyası.

    Lot No: 130

    Lot: 130

    DOĞU ALMAN MADALYASI-Orijinal kutusunda, kurdeleli doğu alman madalyası.

    TLSatıldı
  • RUS İMAPARATORLUĞU II.DERECE ST. STANİSLAV SETİ BERATI-30 Aralık 1897 tarihin'de Fransa Ulusal Saraylar müdürü eugene de gourlet"e Rus Çarı II. nikolayi tarafından verilen II. derece ST. STANİSLAV nişan setinin beratı.   26x20x35x22x31x21 cm

    Lot No: 131

    Lot: 131

    RUS İMAPARATORLUĞU II.DERECE ST. STANİSLAV SETİ BERATI-30 Aralık 1897 tarihin'de Fransa Ulusal Saraylar müdürü eugene de gourlet"e Rus Çarı II. nikolayi tarafından verilen II. derece ST. STANİSLAV nişan setinin beratı.   26x20x35x22x31x21 cm

    TLSatıldı
  • ADOLF HİTLER ISLAK İMZALI ONUR BELGESİ-Adolf Hitler tarafın'dan 19 Mayıs 1940 senesin'de Taline Eilers'e verilen annelik onur belgesi. Soğuk damgalı. İmzalı. 29x20 cm.

    Lot No: 132

    Lot: 132

    ADOLF HİTLER ISLAK İMZALI ONUR BELGESİ-Adolf Hitler tarafın'dan 19 Mayıs 1940 senesin'de Taline Eilers'e verilen annelik onur belgesi. Soğuk damgalı. İmzalı. 29x20 cm.

    TLSatıldı
  • SUZENİ ÖRTÜ-Bez üzeri boncuk taşlar ile süslü orta bölümde sırma işçilikle cami işlemeli suzeni örtü.   59x49 cm.

    Lot No: 133

    Lot: 133

    SUZENİ ÖRTÜ-Bez üzeri boncuk taşlar ile süslü orta bölümde sırma işçilikle cami işlemeli suzeni örtü.   59x49 cm.

    TLSatıldı
  • MİNYATÜR-"Av'' Kemik üzerine el boyama teshipli.  10x30 cm.

    Lot No: 134

    Lot: 134

    MİNYATÜR-"Av'' Kemik üzerine el boyama teshipli.  10x30 cm.

    TLSatıldı
  • ZEYNEP ŞANLI-"Deniz Peyzaj"  Tuval üzeri yağlı boya.  İmzalı. 1987 tarihli.  70x50 cm.

    Lot No: 135

    Lot: 135

    ZEYNEP ŞANLI-"Deniz Peyzaj"  Tuval üzeri yağlı boya.  İmzalı. 1987 tarihli.  70x50 cm.

    TLSatıldı
  • BÜLENT KILIÇ-"Dolmabahçe'' Tuval üzeri yağlı boya. İmzalı. 50x40 cm.

    Lot No: 136

    Lot: 136

    BÜLENT KILIÇ-"Dolmabahçe'' Tuval üzeri yağlı boya. İmzalı. 50x40 cm.

    TLSatıldı
  • BÜLENT YILMAZ-"Haydarpaşa" İmzalı. Tuval üzeri yağlı boya. 70x170 cm.

    Lot No: 137

    Lot: 137

    BÜLENT YILMAZ-"Haydarpaşa" İmzalı. Tuval üzeri yağlı boya. 70x170 cm.

    TLSatıldı
  • GÜNGÖR İMZALI-"Kompozisyon" Karton üzeri karışık teknik kolaj. İmzalı. 1995 tarihli. 50x70 cm.

    Lot No: 138

    Lot: 138

    GÜNGÖR İMZALI-"Kompozisyon" Karton üzeri karışık teknik kolaj. İmzalı. 1995 tarihli. 50x70 cm.

    TLSatıldı
  • ADNAN TURANİ-"Soyut kompozisyon" Soğuk damgalı. Serigrafi baskı. 33/50 imzalı. 2014 tarihli. 72x78 cm.

    Lot No: 139

    Lot: 139

    ADNAN TURANİ-"Soyut kompozisyon" Soğuk damgalı. Serigrafi baskı. 33/50 imzalı. 2014 tarihli. 72x78 cm.

    TLSatıldı
  • TANJU İMZALI-"İstanbul''- F. Zonaro'dan Reprodüksiyon Karton üzeri yağlı boya. İmzalı. 16x25 cm.

    Lot No: 140

    Lot: 140

    TANJU İMZALI-"İstanbul''- F. Zonaro'dan Reprodüksiyon Karton üzeri yağlı boya. İmzalı. 16x25 cm.

    TLSatıldı
  • PAPIER MACHE RUS KUTU-Anne ve çocuk tasvirli, Papier Mache Rus kutu.   8x22 cm.

    Lot No: 141

    Lot: 141

    PAPIER MACHE RUS KUTU-Anne ve çocuk tasvirli, Papier Mache Rus kutu.   8x22 cm.

    TLSatıldı
  • SÜMERBANK DUVAR TABAĞI KALLAVİ BOY-Seramikten mamul. Sümerbak damgalı. Çok renk el boyama orta kısmı floral, çevresi tavus kuşları ile süslü. Deseni çizen M. Demironat, deseni çalışan Sevgi kesin. 1983 tarihli.   Çap 49 cm.

    Lot No: 142

    Lot: 142

    SÜMERBANK DUVAR TABAĞI KALLAVİ BOY-Seramikten mamul. Sümerbak damgalı. Çok renk el boyama orta kısmı floral, çevresi tavus kuşları ile süslü. Deseni çizen M. Demironat, deseni çalışan Sevgi kesin. 1983 tarihli.   Çap 49 cm.

    TLSatıldı
  • AY YILDIZ TABAK-Avrupa imalat damgalı. Beyaz porselen üzeri bitkisel çicekler ile dekorlu ay yıldız tabak.  20.yy 21 cm.

    Lot No: 143

    Lot: 143

    AY YILDIZ TABAK-Avrupa imalat damgalı. Beyaz porselen üzeri bitkisel çicekler ile dekorlu ay yıldız tabak.  20.yy 21 cm.

    TLSatıldı
  • İKİ ADET AY YILDIZ TABAK-'Avrupa imalat damgalı. Beyaz sır üzeri bordo renk iki adet ay yıldız tabak   20-29 cm.

    Lot No: 144

    Lot: 144

    İKİ ADET AY YILDIZ TABAK-'Avrupa imalat damgalı. Beyaz sır üzeri bordo renk iki adet ay yıldız tabak   20-29 cm.

    TLSatıldı
  • OSMANLI BANDO TAKIMI KURŞUN ASKER-Altı adet Osmanlı asker tiplemeli bando takımı kurşun asker.

    Lot No: 145

    Lot: 145

    OSMANLI BANDO TAKIMI KURŞUN ASKER-Altı adet Osmanlı asker tiplemeli bando takımı kurşun asker.

    TLSatıldı
  • GÜMÜŞ ALINLIK-Gümüşten mamul. Bitkisel kıvrımlar ile dekorlu mercan ve yarı değerli taşlar ile süslü gümüş alınlık.

    Lot No: 146

    Lot: 146

    GÜMÜŞ ALINLIK-Gümüşten mamul. Bitkisel kıvrımlar ile dekorlu mercan ve yarı değerli taşlar ile süslü gümüş alınlık.

    TLSatıldı
  • OSMANLI GÜMÜŞ ZARF VE FİNCAN-Osmanlı. Gümüşten mamul. Sultan II.Abdülhamid (1876-1909) tuğralı. Ajur ve kabartma işçilikli çin blue blanc porselen fincanlı gümüş zarf fincan.  31 gr. 7 cm.

    Lot No: 147

    Lot: 147

    OSMANLI GÜMÜŞ ZARF VE FİNCAN-Osmanlı. Gümüşten mamul. Sultan II.Abdülhamid (1876-1909) tuğralı. Ajur ve kabartma işçilikli çin blue blanc porselen fincanlı gümüş zarf fincan.  31 gr. 7 cm.

    TLSatıldı
  • PAPIA MACHE KUTU-Osmanlı pazarı için üretilmiş. Kapak yüzeyi gümüş geçme ay yıldız tasvirli gümüş papia mache kutu.   7x11 cm.

    Lot No: 148

    Lot: 148

    PAPIA MACHE KUTU-Osmanlı pazarı için üretilmiş. Kapak yüzeyi gümüş geçme ay yıldız tasvirli gümüş papia mache kutu.   7x11 cm.

    TLSatıldı
  • MİNYATÜR NALIN-Ahşap üzerine gümüşten mamul. Telkari gümüş işçilikli minyatür nalın.   8 cm.

    Lot No: 149

    Lot: 149

    MİNYATÜR NALIN-Ahşap üzerine gümüşten mamul. Telkari gümüş işçilikli minyatür nalın.   8 cm.

    TLSatıldı
  • OSMANLI GÜMÜŞ ÇAMÇAK-19.yy. Gümüşten mamul. Kalem işçilikli kuş tutamaklı osmanlı gümüş çamçak.  30 gr. 3 cm.

    Lot No: 150

    Lot: 150

    OSMANLI GÜMÜŞ ÇAMÇAK-19.yy. Gümüşten mamul. Kalem işçilikli kuş tutamaklı osmanlı gümüş çamçak.  30 gr. 3 cm.

    TLSatıldı
  • GÜMÜŞ TELKARİ ALTI ADET ÇAY KAŞIĞI-Gümüşten mamul. Telkari işçilikli tuğra motifli altı adet kaşık ve bir adet şeker tutamağı.  88 gr.

    Lot No: 151

    Lot: 151

    GÜMÜŞ TELKARİ ALTI ADET ÇAY KAŞIĞI-Gümüşten mamul. Telkari işçilikli tuğra motifli altı adet kaşık ve bir adet şeker tutamağı.  88 gr.

    TLSatıldı
  • SEMAVER-Yoğun kalem işçilikli semaver, iki adet tepsili ve şekerlik, çaydanlık'tan oluşan takım.   17x30x36 cm.

    Lot No: 152

    Lot: 152

    SEMAVER-Yoğun kalem işçilikli semaver, iki adet tepsili ve şekerlik, çaydanlık'tan oluşan takım.   17x30x36 cm.

    TLSatıldı
  • ÜÇ ADET CLOİSSONNE  VAZO-Cloissonne  çok renk mine işçilikli üç adet vazo.(Büyük olanda küçük ezilme mevcut)   6,5-9,5 cm.

    Lot No: 153

    Lot: 153

    ÜÇ ADET CLOİSSONNE VAZO-Cloissonne çok renk mine işçilikli üç adet vazo.(Büyük olanda küçük ezilme mevcut)   6,5-9,5 cm.

    TLSatıldı
  • BEŞ ADET OBJE LOTU-Üç adet Cloissonne  çok renk mine işçilikli, bir adet Limoges tepsi, bir adet çin vazo'dan oluşan beş adet obje lotu.    9-14 cm.

    Lot No: 154

    Lot: 154

    BEŞ ADET OBJE LOTU-Üç adet Cloissonne çok renk mine işçilikli, bir adet Limoges tepsi, bir adet çin vazo'dan oluşan beş adet obje lotu.    9-14 cm.

    TLSatıldı
  • ALTI ADET GÜMÜŞ KAPLAMA ISKATA-Avrupa imalat damgalı. Gümüş kaplama üzeri kabartma işçilikli bitkisel çicek formda kalem işcilikli altı adet gümüş kaplama ıstaka.   12 cm.

    Lot No: 155

    Lot: 155

    ALTI ADET GÜMÜŞ KAPLAMA ISKATA-Avrupa imalat damgalı. Gümüş kaplama üzeri kabartma işçilikli bitkisel çicek formda kalem işcilikli altı adet gümüş kaplama ıstaka.   12 cm.

    TLSatıldı
  • SEPET KARLIK-Camdan mamul. Yuvarlak şişkin gövdeli dar silindirik ağızlı, sepet içerisinde karlık.   39 cm.

    Lot No: 156

    Lot: 156

    SEPET KARLIK-Camdan mamul. Yuvarlak şişkin gövdeli dar silindirik ağızlı, sepet içerisinde karlık.   39 cm.

    TLSatıldı
  • PORSELEN SEPET SAAT-Beyaz porselenden mamul. Sepet formunda çok renk el boyama bitkisel çicekler ile dekorlu orta bölümde osmanlı emaye kadranlı porselen saat. (Eserde restorasyon mecvuttur)  16x27 cm.

    Lot No: 157

    Lot: 157

    PORSELEN SEPET SAAT-Beyaz porselenden mamul. Sepet formunda çok renk el boyama bitkisel çicekler ile dekorlu orta bölümde osmanlı emaye kadranlı porselen saat. (Eserde restorasyon mecvuttur)  16x27 cm.

    TLSatıldı
  • ALTI ADET BOHEM KADEH-Bohem camdan mamul. Altı adet farklı renklerde bohem kadeh.    14 cm.

    Lot No: 158

    Lot: 158

    ALTI ADET BOHEM KADEH-Bohem camdan mamul. Altı adet farklı renklerde bohem kadeh.    14 cm.

    TLSatıldı
  • BURHAN DOĞANÇAY KAHVE SETİ İKİ ADET-İkili Jumbo 25 years of excellence Sunset İstanbul "cones" series by Burhan DOĞANÇAY. Orijinal kutusunda.

    Lot No: 159

    Lot: 159

    BURHAN DOĞANÇAY KAHVE SETİ İKİ ADET-İkili Jumbo 25 years of excellence Sunset İstanbul "cones" series by Burhan DOĞANÇAY. Orijinal kutusunda.

    TLSatıldı
  • DEVRİM ERBİL KAHVE SETİ İKİ ADET-İkili Unicef & Karaca özel tasarım ''İstanbul-Galata,Haliç'' konulu kahve seti. Orijinal kutusunda.

    Lot No: 160

    Lot: 160

    DEVRİM ERBİL KAHVE SETİ İKİ ADET-İkili Unicef & Karaca özel tasarım ''İstanbul-Galata,Haliç'' konulu kahve seti. Orijinal kutusunda.

    TLSatıldı
  • ARA GÜLER KAHVE SETİ İKİ ADET-İkili Unicef & Karaca özel tasarım ''İstanbul-Kandilli'' konulu kahve seti. Orijinal kutusunda.

    Lot No: 161

    Lot: 161

    ARA GÜLER KAHVE SETİ İKİ ADET-İkili Unicef & Karaca özel tasarım ''İstanbul-Kandilli'' konulu kahve seti. Orijinal kutusunda.

    TLSatıldı
  • DÖRT ADET BEDRİ RAHMİ EYÜBOĞLU FİNCAN SETİ-Porselenden mamul. B.Rahmi "Yeşil Balık" Figürlü dört adet fincan seti.

    Lot No: 162

    Lot: 162

    DÖRT ADET BEDRİ RAHMİ EYÜBOĞLU FİNCAN SETİ-Porselenden mamul. B.Rahmi "Yeşil Balık" Figürlü dört adet fincan seti.

    TLSatıldı
  • ÇİFT KAĞIT AĞIRLIĞI-Dairesel tabanlı kubbe formlu ''Canan Berber'' tasarımı renkli çift kağıt ağırlığı.   Çap 8 cm.

    Lot No: 163

    Lot: 163

    ÇİFT KAĞIT AĞIRLIĞI-Dairesel tabanlı kubbe formlu ''Canan Berber'' tasarımı renkli çift kağıt ağırlığı.   Çap 8 cm.

    TLSatıldı
  • ÇİFT KAĞIT AĞIRLIĞI-Dairesel tabanlı yivli, kubbe formlu zarif siyah renkli hilal aplikeli kağıt çift kağıt ağırlığı.   Çap 8 cm.

    Lot No: 164

    Lot: 164

    ÇİFT KAĞIT AĞIRLIĞI-Dairesel tabanlı yivli, kubbe formlu zarif siyah renkli hilal aplikeli kağıt çift kağıt ağırlığı.   Çap 8 cm.

    TLSatıldı
  • PAPIA MACHE TEPSİ-Metal üzerine el boyama uzak doğu figürleriyle süslü papıa mache tepsi.   73x54 cm.

    Lot No: 165

    Lot: 165

    PAPIA MACHE TEPSİ-Metal üzerine el boyama uzak doğu figürleriyle süslü papıa mache tepsi.   73x54 cm.

    TLSatıldı
  • İKİ ADET MURANO VAZO-Murano camdan mamul. Kahverengi ve pembe renkli iki adet murano vazo.   33-40 cm.

    Lot No: 166

    Lot: 166

    İKİ ADET MURANO VAZO-Murano camdan mamul. Kahverengi ve pembe renkli iki adet murano vazo.   33-40 cm.

    TLSatıldı
  • ALTI ADET LİMOGES ÇEREZLİK-Limoges imalat damgalı. Çok rek el boyama altın yaldızlar ile süslü orta bölümleri floral çicek dekorlu sanatçı imzalı altı adet limoges çerezlik.   11 cm.

    Lot No: 167

    Lot: 167

    ALTI ADET LİMOGES ÇEREZLİK-Limoges imalat damgalı. Çok rek el boyama altın yaldızlar ile süslü orta bölümleri floral çicek dekorlu sanatçı imzalı altı adet limoges çerezlik.   11 cm.

    TLSatıldı
  • BRONZ KAİDELİ OPALİN LOKUMLUK-Bronz kaideli çok renk el boyamalı, iki adet opalin lokumluk   12x18 cm.

    Lot No: 168

    Lot: 168

    BRONZ KAİDELİ OPALİN LOKUMLUK-Bronz kaideli çok renk el boyamalı, iki adet opalin lokumluk   12x18 cm.

    TLSatıldı
  • BRONZ PRİNÇ MÜCEVHER KUTUSU-Bronz ve prinçten mamul yaprak formunda kapaklı ve resimlikli mücevher kurtusu.   12 cm.

    Lot No: 169

    Lot: 169

    BRONZ PRİNÇ MÜCEVHER KUTUSU-Bronz ve prinçten mamul yaprak formunda kapaklı ve resimlikli mücevher kurtusu.   12 cm.

    TLSatıldı
  • JAPON PORSELEN ÇAYDANLIK-İmalat damgalı. Beyaz sır üzeri çok renk el boyama, gercek yaşam sahneleri ile dekorlu porselen japon çaydanlık.   12 cm.

    Lot No: 170

    Lot: 170

    JAPON PORSELEN ÇAYDANLIK-İmalat damgalı. Beyaz sır üzeri çok renk el boyama, gercek yaşam sahneleri ile dekorlu porselen japon çaydanlık.   12 cm.

    TLSatıldı
  • PORSELEN ENFİYE KUTUSU-Beyaz porselenden mamul. Bronz aplileki çok renk el boyama floral çicekler ile motifli enfiye kutusu.   4x7 cm.

    Lot No: 171

    Lot: 171

    PORSELEN ENFİYE KUTUSU-Beyaz porselenden mamul. Bronz aplileki çok renk el boyama floral çicekler ile motifli enfiye kutusu.   4x7 cm.

    TLSatıldı
  • PURO KUTUSU-Gümüş kaplama üzerine Osmanlı Devlet  Armalı özel yapım puro kutusu.   21 cm.

    Lot No: 172

    Lot: 172

    PURO KUTUSU-Gümüş kaplama üzerine Osmanlı Devlet  Armalı özel yapım puro kutusu.   21 cm.

    TLSatıldı
  • BRONZ PUSULA-Bronzadan mamul. Ahşap muhafazasında pusula.   8x10 cm.

    Lot No: 173

    Lot: 173

    BRONZ PUSULA-Bronzadan mamul. Ahşap muhafazasında pusula.   8x10 cm.

    TLSatıldı
  • DENİZCİ TERMOMETRESİ-Bronzdan mamul. Dümen formunda denizci termometresi.   16 cm.

    Lot No: 174

    Lot: 174

    DENİZCİ TERMOMETRESİ-Bronzdan mamul. Dümen formunda denizci termometresi.   16 cm.

    TLSatıldı
  • OSMANLI DEVLETİ ARMALI ELMAS İĞNE-An ayar rose ''Sancak-ı Hümayün'' Osmanlı armalı elmas takribi 0,30 ct. ve renkli taşlı elmas iğne.

    Lot No: 175

    Lot: 175

    OSMANLI DEVLETİ ARMALI ELMAS İĞNE-An ayar rose ''Sancak-ı Hümayün'' Osmanlı armalı elmas takribi 0,30 ct. ve renkli taşlı elmas iğne.

    TLSatıldı
  • ELMAS BROŞ-Rose. An ayardan mamul. Ok ve yay formlu elmas taşlı takribi 0,20 ct. Broş iğne.

    Lot No: 176

    Lot: 176

    ELMAS BROŞ-Rose. An ayardan mamul. Ok ve yay formlu elmas taşlı takribi 0,20 ct. Broş iğne.

    TLSatıldı
  • AY YILDIZ MİNELİ YÜZÜK-Rose. An ayardan mamul. Ay yıldız figürlü elmas taşlı mineli yüzük.

    Lot No: 177

    Lot: 177

    AY YILDIZ MİNELİ YÜZÜK-Rose. An ayardan mamul. Ay yıldız figürlü elmas taşlı mineli yüzük.

    TLSatıldı
  • ELMAS KÜPE-Rose. An ayar altından mamül. El figürlü, elmas taşlı takribi 0,75 ct elmas küpe.

    Lot No: 178

    Lot: 178

    ELMAS KÜPE-Rose. An ayar altından mamül. El figürlü, elmas taşlı takribi 0,75 ct elmas küpe.

    TLSatıldı
  • ALTIN KAPLAMA ZÜMRÜT YAKUT KÜPE-22 Ayar altın kaplama üzerine, kök zümrüt, kök yakut ve inci taşlı küpe.

    Lot No: 179

    Lot: 179

    ALTIN KAPLAMA ZÜMRÜT YAKUT KÜPE-22 Ayar altın kaplama üzerine, kök zümrüt, kök yakut ve inci taşlı küpe.

    TLSatıldı
  • ELMAS KÜPE-An ayar elmas taşlı quartz taşlı fiyonklu rose elmas küpe.

    Lot No: 180

    Lot: 180

    ELMAS KÜPE-An ayar elmas taşlı quartz taşlı fiyonklu rose elmas küpe.

    TLSatıldı
  • ELMAS ART DECO YÜZÜK-Rose. An ayar altından mamül. Elmas taşlı takribi 0,15 ct art deco elmas yüzük.

    Lot No: 181

    Lot: 181

    ELMAS ART DECO YÜZÜK-Rose. An ayar altından mamül. Elmas taşlı takribi 0,15 ct art deco elmas yüzük.

    TLSatıldı
  • GÜMÜŞ YÜZÜK-'Esma-ül Hüsna'' kenarlarında Allah ve Muhammed ibareli gümüş yüzük.

    Lot No: 182

    Lot: 182

    GÜMÜŞ YÜZÜK-'Esma-ül Hüsna'' kenarlarında Allah ve Muhammed ibareli gümüş yüzük.

    TLSatıldı
  • SEKİZ ADET BİSCUİT BİBLO-Biscuit porselenden mamul. Dekoratif sekiz adet biblo. (Kücük atıklar mevcut)  8-9 cm.

    Lot No: 183

    Lot: 183

    SEKİZ ADET BİSCUİT BİBLO-Biscuit porselenden mamul. Dekoratif sekiz adet biblo. (Kücük atıklar mevcut)  8-9 cm.

    TLSatıldı
  • CHARLİE CHAPLİN HEYKEL-'Charlie Chaplin'' Ahşap sandalyesinde oturan sıkıştırılmış plastik üzeri el boyama.   56 cm.

    Lot No: 184

    Lot: 184

    CHARLİE CHAPLİN HEYKEL-'Charlie Chaplin'' Ahşap sandalyesinde oturan sıkıştırılmış plastik üzeri el boyama.   56 cm.

    TLSatıldı
  • ALMAN TANKART-Seramikten mamul. Kabartma işçilikle çok renk el boyama gerçek yaşam sahneli alman bira bardağı.   29 cm.

    Lot No: 185

    Lot: 185

    ALMAN TANKART-Seramikten mamul. Kabartma işçilikle çok renk el boyama gerçek yaşam sahneli alman bira bardağı.   29 cm.

    TLSatıldı
  • ANONİM-'Cem Sultan'' Matbu baskı.  47x30 cm.

    Lot No: 186

    Lot: 186

    ANONİM-'Cem Sultan'' Matbu baskı.  47x30 cm.

    TLSatıldı
  • ANONİM-'Sultan Selim'' Matbu baskı.  39x31 cm.

    Lot No: 187

    Lot: 187

    ANONİM-'Sultan Selim'' Matbu baskı.  39x31 cm.

    TLSatıldı
  • ANONİM-''Sultan V. Mehmet Reşat''  Matbu baskı.  39x31 cm.

    Lot No: 188

    Lot: 188

    ANONİM-''Sultan V. Mehmet Reşat'' Matbu baskı.  39x31 cm.

    TLSatıldı
  • OSMANLI TİPLEME GRAVÜR-"Turquie" Offices Du Grand Seigneur.  Taş baskı üzeri renklendirme. P1.10 Seri No  23x16 cm.

    Lot No: 189

    Lot: 189

    OSMANLI TİPLEME GRAVÜR-"Turquie" Offices Du Grand Seigneur.  Taş baskı üzeri renklendirme. P1.10 Seri No  23x16 cm.

    TLSatıldı
  • ANONİM-'Cariye'' Matbu baskı.  45x35 cm.

    Lot No: 190

    Lot: 190

    ANONİM-'Cariye'' Matbu baskı.  45x35 cm.

    TLSatıldı
  • ANONİM-'Topkapı Sarayın'da Kabul Zamanı'' Matbu baskı.  32x37 cm.

    Lot No: 191

    Lot: 191

    ANONİM-'Topkapı Sarayın'da Kabul Zamanı'' Matbu baskı.  32x37 cm.

    TLSatıldı
  • GRAVÜR-'Sultan II.Selim'' Matbu baskı.  17x12 cm.

    Lot No: 192

    Lot: 192

    GRAVÜR-'Sultan II.Selim'' Matbu baskı.  17x12 cm.

    TLSatıldı
  • ANONİM-'Kabe Tasviri'' Matbu baskı.  42x31 cm.

    Lot No: 193

    Lot: 193

    ANONİM-'Kabe Tasviri'' Matbu baskı.  42x31 cm.

    TLSatıldı
  • OSMANLI GRAVÜR-'Vezir'' Matbu baskı.  32x22 cm.

    Lot No: 194

    Lot: 194

    OSMANLI GRAVÜR-'Vezir'' Matbu baskı.  32x22 cm.

    TLSatıldı
  • ANONİM-'Cariye'' Matbu baskı.  42x31 cm.

    Lot No: 195

    Lot: 195

    ANONİM-'Cariye'' Matbu baskı.  42x31 cm.

    TLSatıldı
  • İRAN FERHAN SARUK HALI-El dokuma, çok renk bitkisel ve geometrik dekorlu göbekli iran ferhan saruk halı.   162x111 cm.

    Lot No: 196

    Lot: 196

    İRAN FERHAN SARUK HALI-El dokuma, çok renk bitkisel ve geometrik dekorlu göbekli iran ferhan saruk halı.   162x111 cm.

    TLSatıldı
  • KONYA LADİK HALI-El dokuma, çok renk bitkisel ve geometrik dekorlu,göbekli konya ladik halı.   290x203 cm.

    Lot No: 197

    Lot: 197

    KONYA LADİK HALI-El dokuma, çok renk bitkisel ve geometrik dekorlu,göbekli konya ladik halı.   290x203 cm.

    TLSatıldı
  • KAYSERİ BÜNYAN HALI-El dokuma, çok renk bitkisel ve geometrik dekorlu göbekli kayseri bünyan halı.   303x201 cm.

    Lot No: 198

    Lot: 198

    KAYSERİ BÜNYAN HALI-El dokuma, çok renk bitkisel ve geometrik dekorlu göbekli kayseri bünyan halı.   303x201 cm.

    TLSatıldı
  • İRAN BUHARA HALI-El dokuma, çok renk bitkisel ve geometrik dekorlu saçaklı iran buhara halı.   286x200 cm.

    Lot No: 199

    Lot: 199

    İRAN BUHARA HALI-El dokuma, çok renk bitkisel ve geometrik dekorlu saçaklı iran buhara halı.   286x200 cm.

    TLSatıldı
  • HEREKE (TOKAT) HALI-El dokuma, çok renk bitkisel ve geometrik dekorlu saçaklı hereke tokat halı.   299x194 cm.

    Lot No: 200

    Lot: 200

    HEREKE (TOKAT) HALI-El dokuma, çok renk bitkisel ve geometrik dekorlu saçaklı hereke tokat halı.   299x194 cm.

    TLSatıldı
  • İRAN ŞİRAZ HALI-El dokuma, çok renk bitkisel ve geometrik dekorlu ve göbekli saçaklı iran şiraz halı.   227x155 cm.

    Lot No: 201

    Lot: 201

    İRAN ŞİRAZ HALI-El dokuma, çok renk bitkisel ve geometrik dekorlu ve göbekli saçaklı iran şiraz halı.   227x155 cm.

    TLSatıldı
  • MİLAS YOLLUK-El dokuma, çok renk geometrik dekorlu saçaklı milas yolluk.   310x85 cm.

    Lot No: 202

    Lot: 202

    MİLAS YOLLUK-El dokuma, çok renk geometrik dekorlu saçaklı milas yolluk.   310x85 cm.

    TLSatıldı
  • NİĞDE TAŞPINAR HALI-El dokuma, çok renk bitkisel ve geometrik dekorlu ve göbekli saçaklı niğde taşpınar halı.   165x110 cm.

    Lot No: 203

    Lot: 203

    NİĞDE TAŞPINAR HALI-El dokuma, çok renk bitkisel ve geometrik dekorlu ve göbekli saçaklı niğde taşpınar halı.   165x110 cm.

    TLSatıldı
  • MİLAS HALI-El dokuma, çok renk bitkisel ve geometrik dekorlu saçaklı milas halı.   150x84 cm.

    Lot No: 204

    Lot: 204

    MİLAS HALI-El dokuma, çok renk bitkisel ve geometrik dekorlu saçaklı milas halı.   150x84 cm.

    TLSatıldı
  • KAYSERİ BÜNYAN HALI-El dokuma, çok renk bitkisel ve geometrik dekorlu göbekli kayseri bünyan halı.   170x92 cm.

    Lot No: 205

    Lot: 205

    KAYSERİ BÜNYAN HALI-El dokuma, çok renk bitkisel ve geometrik dekorlu göbekli kayseri bünyan halı.   170x92 cm.

    TLSatıldı
  • KIRŞEHİR HALI-El dokuma, çok renk bitkisel ve geometrik dekorlu saçaklı kırşehir halı.   165x103 cm.

    Lot No: 206

    Lot: 206

    KIRŞEHİR HALI-El dokuma, çok renk bitkisel ve geometrik dekorlu saçaklı kırşehir halı.   165x103 cm.

    TLSatıldı
  • İRAN TEBRİZ HALI-El dokuma, çok renk bitkisel ve geometrik dekorlu saçaklı iran tebriz halı.   194x139 cm.

    Lot No: 207

    Lot: 207

    İRAN TEBRİZ HALI-El dokuma, çok renk bitkisel ve geometrik dekorlu saçaklı iran tebriz halı.   194x139 cm.

    TLSatıldı
  • İRAN BUHARA HALI-El dokuma, çok renk bitkisel ve geometrik dekorlu iran buhara halı.   125x85 cm.

    Lot No: 208

    Lot: 208

    İRAN BUHARA HALI-El dokuma, çok renk bitkisel ve geometrik dekorlu iran buhara halı.   125x85 cm.

    TLSatıldı
  • İKİ ADET FİNCAN-Avrupa imalat damgalı. Beyaz porselen üzeri altın yaldızlı ve çok renk el boyama, madalyon içleri bebek melek figürlü iki adet fincan. (Kücük atıklar mevcut)  10 cm.

    Lot No: 209

    Lot: 209

    İKİ ADET FİNCAN-Avrupa imalat damgalı. Beyaz porselen üzeri altın yaldızlı ve çok renk el boyama, madalyon içleri bebek melek figürlü iki adet fincan. (Kücük atıklar mevcut)  10 cm.

    TLSatıldı
  • BRONZ TILSIM ŞİFA TASI-Bronzdan mamul. Kalem kazıma işi tılsım şifa tası.    15 cm.

    Lot No: 210

    Lot: 210

    BRONZ TILSIM ŞİFA TASI-Bronzdan mamul. Kalem kazıma işi tılsım şifa tası.    15 cm.

    TLSatıldı
  • BRONZ TILSIM ŞİFA TASI-Bronzdan mamul. Kalem kazıma işi tılsım şifa tası.    15 cm.

    Lot No: 211

    Lot: 211

    BRONZ TILSIM ŞİFA TASI-Bronzdan mamul. Kalem kazıma işi tılsım şifa tası.    15 cm.

    TLSatıldı